Ya da 2993 MHz var mı?Olmaması lazım. İşlemci sınırlamasına takıldığınızı düşünüyorum. 3000 MHz hızında bir XMP profili var mı?
Default mod da herhangi bir sıkıntı çıkmıyorsa onu kullanın, o zaman sorununuz çözüldü varsayıyorum. Yine sıkıntı olursa yazarsınız.Yok arkadaşlar sadece default mode ve 3200 MHz var. Default'a alıyorum sanırım 2133 MHz'e indiriyor, o sekilde denedigimde bir problem yaşamadım. Yani cihazlarda arıza tespit edilmedi.
Muhtemelen MHz değeri artınca islemcinin asıl destekledigi hiç olmadıgı için. O uyarıyı veriyor her ne kadar desteklemiyor olarak görünse de sorunsuz bir sekilde kullanılıyor. Tabii bu söylediklerimi daha iyi bilen arkadaşlar aramızda olacaktır. Yani garanti işleriyle uğraşmaktan kurtulduguma seviniyorum.
Default mod da herhangi bir sıkıntı çıkmıyorsa onu kullanın, o zaman sorununuz çözüldü varsayıyorum. Yine sıkıntı olursa yazarsınız.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.