Memtest86 hatası

aliköse

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Matbaa
Arkadaşlar selamlar, PC tamamiyle sıfır toplanmıştır 3 aydır kullanılıyor bu hata nedir?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    182,7 KB · Görüntüleme: 92
Olmaması lazım. İşlemci sınırlamasına takıldığınızı düşünüyorum. 3000 MHz hızında bir XMP profili var mı?

Yok arkadaşlar sadece default mode ve 3200 MHz var. Default'a alıyorum sanırım 2133 MHz'e indiriyor, o sekilde denedigimde bir problem yaşamadım. Yani cihazlarda arıza tespit edilmedi.

Muhtemelen MHz değeri artınca islemcinin asıl destekledigi hiç olmadıgı için. O uyarıyı veriyor her ne kadar desteklemiyor olarak görünse de sorunsuz bir sekilde kullanılıyor. Tabii bu söylediklerimi daha iyi bilen arkadaşlar aramızda olacaktır. Yani garanti işleriyle uğraşmaktan kurtulduguma seviniyorum.

Yok arkadaşlar sadece default mode ve 3200 MHz var. Default'a alıyorum sanırım 2133 MHz'e indiriyor, o sekilde denedigimde bir problem yaşamadım. Yani cihazlarda arıza tespit edilmedi.

Muhtemelen MHz değeri artınca islemcinin asıl destekledigi hiç olmadıgı için. O uyarıyı veriyor her ne kadar desteklemiyor olarak görünse de sorunsuz bir sekilde kullanılıyor. Tabii bu söylediklerimi daha iyi bilen arkadaşlar aramızda olacaktır. Yani garanti işleriyle uğraşmaktan kurtulduguma seviniyorum.
Default mod da herhangi bir sıkıntı çıkmıyorsa onu kullanın, o zaman sorununuz çözüldü varsayıyorum. Yine sıkıntı olursa yazarsınız. :)

O halde işlemci neslinden ötürüdür, dediğim gibi. 3000 veya 2933 MHz'i elle girmeyi deneyin. Sorun olmamalı.

Default mod da herhangi bir sıkıntı çıkmıyorsa onu kullanın, o zaman sorununuz çözüldü varsayıyorum. Yine sıkıntı olursa yazarsınız. :)

Yok zaten dedigim gibi sistemde 1 kere bile mavi ekran hatası almadım. Araştırdığıma göre Memtest testinde RAM XMP profilini kapattığımızda test esnasında hata alınmıyorsa sorun yoktur diyorlar. Tabii mantıken doğru. Tekrardan çok teşekkür ediyorum sağ olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı