Memtest86 Manuel OC 32 GB DDR5 testi

Hocam açıkçası fps sıkıntım yok. Ama warzoneda Al Mazrah haritasında gpu kullanımı bazen 99 bazen 90 bazen 80 oluyor. Hani ram oc yapsam gpu kullanımını arttırabilir miyim tüm merak ettiğim bu. O yüzden sizden wz2 ricasında bulundum . Siz bilirsiniz.
Arttıramazsınız o oyun için 7800x3D ya da 13900K gibi bir işlemci lazım. Çünkü oyun ayrıyeten optimizasyon konusunda da kötü. WarZone halihazırda CPU intensive bir oyun ve bu RAM ile aşılamaz. Hele ki basit bir OC ile.

Arttıramazsınız o oyun için 7800x3D ya da 13900K gibi bir işlemci lazım. Çünkü oyun ayrıyeten optimizasyon konusunda da kötü. WarZone halihazırda CPU intensive bir oyun ve bu RAM ile aşılamaz. Hele ki basit bir OC ile.
Son gelen patch ile biraz iyileştirdiler optmizasyonu. (2k ultrada oynuyorum ben)

Müsait bir vaktinizde warzone deneyebilirseniz çok makbule geçer. Boyutu düşük zaten.

Bu arada 7600x ve 7900xtx var bende. Videoda Al Mazrah”da stabil 95-99 gpu kullanımı var aynı sistemin. Rami cl30 sadece.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı