MemTest86 ne kadar sürer?

Teker teker test yap yani ilk 1. ram takılı olsun başka ram takılı olmasın öyle test yap sonra onda çıkarsa 2. ramde de aynı öyle test yap işte belli olur.
İkisini ayrı ayrı test ettim, yeni aldığım daha sorunlu çıktı 1000+ hata verdi sizce bu sebeple değişim yapabilir miyim?

İkisinide değiştir işte yeni ramlerle sonra yeni aldığın ramleri yine aynı test et hani bu sefer yine o ramde sıkıntılı çıkarsa aşırı şekilde 300 falan bilmiyorum artık sende sıkıntı vardır belki de.Başka bilgisayara takıp ramleri o bilgisayarda dene şu an ki ramlerini birde memtest86`da ve en son sürümü indirdiğinden emin ol kendi sitesinden.

İkisinide değiştir işte yeni ramlerle sonra yeni aldığın ramleri yine aynı test et hani bu sefer yine o ramde sıkıntılı çıkarsa aşırı şekilde 300 falan bilmiyorum artık sende sıkıntı vardır belki de.Başka bilgisayara takıp ramleri o bilgisayarda dene şu an ki ramlerini birde memtest86`da ve en son sürümü indirdiğinden emin ol kendi sitesinden.
Son sürüm desteklemiyor diye biliyorum anakartım. Peki ben bu bahaneyle aldığım RAM'i değiştirebilir miyim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı