Gölge Hayalet
Hectopat
Arkadaşlar RAM testi yaptım ve şu an bellek 250 MB olarak gözüküyor, normalde 64 GB. Nasıl eski haline getirebilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha detaylı tarif edebilir misiniz? 2'ye bölündü bellek hangisine , nasıl yapmalıyım ?Biçimlendirmen yeterli olur.
Disk yönetiminden sıfırlaman gerek.Daha detaylı tarif edebilir misiniz? 2'ye bölündü bellek hangisine , nasıl yapmalıyım ?
Hocam şimdi görsel atamıyorum ama 64 GB bellek 57GB oldu. Biliyorum 64 GB belleğin daha az gösterdiğini fakat arada 7GB fark var normal mi? Önceki alanı hatırlamıyorum.@Gölge Hayalet Çözüldü: Memtest yaptıktan sonra flash bellek 248MB'a düştü
Bu konu detaylıca anlatıyor. Dönüt bildirmeyi unutmayın.
Ve ayrıca ismini de değiştiremiyorum. Belleğin görüntüsüde rufusun imagesine döndü. Yani şuan illa bunları rufutan mı ayarlayacağım ?Hocam şimdi görsel atamıyorum ama 64 GB bellek 57GB oldu. Biliyorum 64 GB belleğin daha az gösterdiğini fakat arada 7GB fark var normal mi? Önceki alanı hatırlamıyorum.
Bilgisayarda rufus yok ? Yani rufusu kurduğumda bile bilgisayara kurulmadı sadece uygulama açıldı ve işim bitince kapattım şuan cihazda rufus yok.@Gölge Hayalet Evet, 57GB olması normal. Rufus kaldır bakalım nasıl olacak simgesi.
Bir şeyleri kurcalayıp halletim tamamdır. İşe yaradı.Bilgisayarda rufus yok ? Yani rufusu kurduğumda bile bilgisayara kurulmadı sadece uygulama açıldı ve işim bitince kapattım şuan cihazda rufus yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.