Ratgorr
Femtopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci / MSI GEFORCE RTX 3060 GAMING X TRIO 12GB GDDR6 192bit NVIDIA Ekran Kartı / G.Skill RipjawsV 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18 / Gigabyte B550 Gaming X V2 / MLD 500GB M300
@Lemi Galip Hocam götürdüm yerine tabii ki Türkiye'de yaşadığımı unutarak sorun olduğunu belirttim ve 5 dakikalık testlere sokarak ben hata alamadım dedi hata resimlerimi göstermeme rağmen. Resimde gözüktüğü gibi 39. dakika da hata almışım dedim o zaman ürünler burada kalacak 2-3 gün içerisinde kontrol edebilirim uzun iş dedi
neyse ben RAM'leri aldım geldim senin dediğin gibi XMP'i kapattım ilk önce tekrar açıp RAM'leri tek tek takarak test yaptım ve biri temiz çıkarken diğeri hatalı çıktı onu yarın direk üretici yerine götüreceğim. Lakin bu durumda anakart ya da işlemci şüphem kalkmalı mı?
-Ekstra olarak bir şey fark ettim şu an bozuk RAM'i kullanmadığım da işlemci sıcaklığı 35-38 arası gezerken 2 RAM'i taktığım da işlemci sıcaklığı boştayken bile 49-60 arası sürekli yüksekte geziyor.
-Ekstra olarak bir şey fark ettim şu an bozuk RAM'i kullanmadığım da işlemci sıcaklığı 35-38 arası gezerken 2 RAM'i taktığım da işlemci sıcaklığı boştayken bile 49-60 arası sürekli yüksekte geziyor.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: