Mikoshi
Kilopat
Birkaç gün önce oyun oynarken oyunum belli aralıklarla kendiliğinden kapanmaya başladı. Sorunu çözmeye çalıştım ancak başarılı olamadım daha sonra mavi ekran sorunları başladı derken format atmaya karar verdim. Temiz format attıktan sonra driverlar ile ilgili sorundan kaynaklı mavi ekran aldım ve 2. kez format attım. 2. kez attığım formattan sonra çok sık mavi ekran hatasının yanında bilgisayarın tamamen donup hiçbir şeye tepki vermemesi gibi bir problem başladı tek çözüm bilgisayarın güç düğmesine basılı tutup kapatmaktı. Bunun üzerine Memtest86 ile RAM'leri ayrı ayrı ve beraber test ettim. Test ederken dahi bilgisayar kilitlenip hiçbir şey yapmama izin vermiyordu test edebildiğim kadarıyla sonuçlarım şu şekilde:
Bilgisayarı kullanabiliyorum oyun oynayabiliyorum ancak dediğim gibi mavi ekran ve kilitlenmeler çok sık oluyor. Sonuçlara bakarak ne yapmalıyım? Bu arada XMP kapalıyken yapıldı test.
Bilgisayarı kullanabiliyorum oyun oynayabiliyorum ancak dediğim gibi mavi ekran ve kilitlenmeler çok sık oluyor. Sonuçlara bakarak ne yapmalıyım? Bu arada XMP kapalıyken yapıldı test.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: