ErenKalkan
Hectopat
Arkadaşlar PC açtığımda, 2 Dk sonra donuyordu . Kac kere resetledim olmadı, teste soktum ölmüş mü?
Evet, 8463 hata yüksek bir değer.Ölmüş gibi duruyor daha test bitmeden 8400 hata aşırı fazla. Ramleri tek tek deneyin belki sadece 1 si bozulmuştur.
Buradan kontrol edebilirsin,Önericeginiz ram var mı ? 2x16 veya 2x8 Anakart MSI a520 m pro
İşlemci AMD ryzen 3500x
Buradan kontrol edebilirsin,
G.Skill Ripjaws V 32 GB (2x16) 4000 MHz CL18 F4-4000C18D-32gvk DDR4 RAM.
O konuda yapay zekayı dondurma gibi yalayan insanlara kızman gerek malesef, birkaç ay indirim bekleme RAM konusunda. Ancak uyumluluk listesinden senin istediğin ve ülkemizde bulunan bir tanesinin indirime girme ihtimali elbette var - sadece şans meselesi. Bende üzgünüm.Bu fiyatlar ne bayılıcam 6 bin 5 bin lira bune. Kasım indiriminde sizce girer mi indirime beklenir mi?
Takabilirsin tabii, ancak çift kanal çalışmaz. 8+8 çift kanal çalışır 8gb kalan da tek kanal çalışır birazcık performans düşüşü olabilir. Elindeki ramin aynısından bulup takmanı öneririm. Veya elindeki rami satıp direkt 16x2 ram çekebilirsin. 2.el de çok rahat 3K ya bulursun.Test ettim 1I sağlam 1I bozuk 8 GB RAM'in yanına 16 taksam olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.