republicman
Centipat
Bilgisayarımda ne zaman bir oyun açsam 5 dakika içinde ya kendini hata vermeden masaüstüne atar ya mavi ekran hatası verir ya da çalışmayı durdurdu hatası alırdım. ( Yaklaşık 10 tane oyun var hepsi kapanıyor ve verdiği hatalar sürekli değişkenlik gösterebiliyor bir gün mavi ekran veren oyun diğer gün hata vermeden kendini masaüstüne atabiliyor ya da çalışmayı durdurdu hatası verebiliyor. Oyun açmadığım taktirde hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. ) İnternetten araştırmam sonucu bir çok şeyi denedim ve hepsinde sonuç aynıydı.
En son bugün RAM'e bakmayı karar verdim ve memtes86 ile aşağıda görülen hataları aldım. Bu hataları kurtarmanın bir yolu yok mu? RAM'leri değiştirmek şart mı? Bu hataların yaşadığım sorunla ilgili bir bağlantısı kesin olarak var mı? Cevaplarsanız sevinirim. İyi forumlar.
En son bugün RAM'e bakmayı karar verdim ve memtes86 ile aşağıda görülen hataları aldım. Bu hataları kurtarmanın bir yolu yok mu? RAM'leri değiştirmek şart mı? Bu hataların yaşadığım sorunla ilgili bir bağlantısı kesin olarak var mı? Cevaplarsanız sevinirim. İyi forumlar.
Son düzenleyen: Moderatör: