OBİ_WAN_KENOBİ Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #1 Merhabalar, ben dün MEmu Player indirdim. Sonra PUBG Mobile'ı indirdim. PUBG Mobile'nin kısayolunu PC masaüstüne nasıl koyabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2021
Merhabalar, ben dün MEmu Player indirdim. Sonra PUBG Mobile'ı indirdim. PUBG Mobile'nin kısayolunu PC masaüstüne nasıl koyabilirim?
Çözüm lykiamami 10 Mart 2021 OBİ_WAN_KENOBİ dedi: Merhabalar, ben dün MEmu Player indirdim. Sonra PUBG Mobile'ı indirdim. PUBG Mobile'nin kısayolunu PC masaüstüne nasıl koyabilirim? Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile'ın yüklü olduğu klasörü bulup PUBG Mobile'a sağ tıkla. Kısayol oluştur de.
OBİ_WAN_KENOBİ dedi: Merhabalar, ben dün MEmu Player indirdim. Sonra PUBG Mobile'ı indirdim. PUBG Mobile'nin kısayolunu PC masaüstüne nasıl koyabilirim? Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile'ın yüklü olduğu klasörü bulup PUBG Mobile'a sağ tıkla. Kısayol oluştur de.
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #2 OBİ_WAN_KENOBİ dedi: Merhabalar, ben dün MEmu Player indirdim. Sonra PUBG Mobile'ı indirdim. PUBG Mobile'nin kısayolunu PC masaüstüne nasıl koyabilirim? Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile'ın yüklü olduğu klasörü bulup PUBG Mobile'a sağ tıkla. Kısayol oluştur de. Artı 0 Eksi Çözüm
OBİ_WAN_KENOBİ dedi: Merhabalar, ben dün MEmu Player indirdim. Sonra PUBG Mobile'ı indirdim. PUBG Mobile'nin kısayolunu PC masaüstüne nasıl koyabilirim? Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile'ın yüklü olduğu klasörü bulup PUBG Mobile'a sağ tıkla. Kısayol oluştur de.
KS KS OBİ_WAN_KENOBİ Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #3 teşekkürler Artı 0 Eksi
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #4 OBİ_WAN_KENOBİ dedi: teşekkürler Genişletmek için tıkla... Çözdüyseniz çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
OBİ_WAN_KENOBİ dedi: teşekkürler Genişletmek için tıkla... Çözdüyseniz çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.