Memur olduktan sonra bilgisayara zaman ayırılabilir mi?

Ben OLED monitöre / televizyona kafayı takmış durumdaydım mesela, hala da takık durumdayım. OLED ekran kalitesi çok ileri seviye, gerçekten herkesin deneyimlemesi gereken bir teknoloji ama arkadaşın da dediği gibi bir süre sonra gözünüz alışacak. Fakat 4090'lı bir sistem felan toplayacağınıza göre zaten durumunuz var. Durumunuz varsa da böyle bir sisteme ben olsam OLED alırdım.

Herhalde ülkemizde serbest meslek veya kendi işinin patronu olanlar haricinde en rahatı ve kendine en çok vakit ayırabilecek olanı devlet memurudur. Hem hafta için 8-5 yapıyorsun(Okullarda 8-3 ve sonrasında ödevi, ders çalışması vs. var öyle düşünün) hem de Cumartesi ve Pazar tamamen sana kalıyor.

Herhalde ülkemizde serbest meslek veya kendi işinin patronu olanlar haricinde en rahatı ve kendine en çok vakit ayırabilecek olanı devlet memurudur. Hem hafta için 8-5 yapıyorsun(okullarda 8-3 ve sonrasında ödevi, ders çalışması vs. var öyle düşünün) hem de cumartesi ve pazar tamamen sana kalıyor.

Özel sektör çok sorunlu pazar günü bile çalışmak zorunda kaldığın durumlar oluyor kötü durum.

Herhalde ülkemizde serbest meslek veya kendi işinin patronu olanlar haricinde en rahatı ve kendine en çok vakit ayırabilecek olanı devlet memurudur. Hem hafta için 8-5 yapıyorsun(Okullarda 8-3 ve sonrasında ödevi, ders çalışması vs. var öyle düşünün) hem de Cumartesi ve Pazar tamamen sana kalıyor.
Aynen de böyle. Mühendis olup özelde çalışanların en büyük artısı maddiyat oluyor ama o konfor yine yok.

Devlet memuru bir yakınım var. Sabah 8.30 akşam 4.30 bütün gün masa başında oturuyor. Ne zaman görsem hep gezme tozmada. İşe gitmese bile rapor alıp sigorta'da işe gitmiş gözüküyor. Valla ben özel sektördeyim, başımı kaşıyacak vakit zor buluyorum. Emin ol daha çok kendine ve ailene vakit ayırırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı