MemurMühendis
Femtopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Intel® Raptor Lake Core™ i7-13700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.70GHZ P-CORE Max 5.00 GHZ; 45W
64GB (2x32GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM
NVIDIA® GeForce® RTX4060 Max-Performance 8GB GDDR6 128-Bit DX12
1TB PCIe Gen4 NVMe M.2 SSD (Okuma: 7000 MB/s - Yazma: 5100 MB/s)
- Meslek
- Devlet Memuru
Merhaba, ben memurmühendis. Turkiye Cumhuriyeti adalet bakanlığı'nda devlet memuru olarak görev yapıyorum. Henüz 19 yaşında başladığım bu serüvende 1,5 yılı geride bıraktım. İşe ilk başladığımda üniversitenin hazırlık sınıfındaydım, bu yüzden dışarıdan bir dil kursuna giderek hazırlık eğitimini okula gitmeden geçtim. Ancak şu anda, elektrik-elektronik mühendisliği gibi en zor mühendislik dallarından birini İngilizce olarak okumaya çalışırken memurlukla birlikte yürütmenin benim için oldukça zor olduğunu fark ettim.
Ne yapmam gerektiği konusunda gerçekten kafam çok karışık. Şu an 21 yaşındayım ve aktif olarak dört projede liderlik yapıyor, çeşitli görevler alıyorum. Okula hiç gitmesem bile ıeee öğrenci kolu başkanlığı yapıyor ve TÜBİTAK projeleri yazıyorum. Derslerim aslında çok iyi olabilecek düzeyde, ancak neredeyse hiçbir derse katılamadığım için yalnızca vize ve finallere girerek yeterli bir ortalama elde edemiyorum.
Bu noktada ne yapmalıyım? Siz benim yerimde olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz?
Ne yapmam gerektiği konusunda gerçekten kafam çok karışık. Şu an 21 yaşındayım ve aktif olarak dört projede liderlik yapıyor, çeşitli görevler alıyorum. Okula hiç gitmesem bile ıeee öğrenci kolu başkanlığı yapıyor ve TÜBİTAK projeleri yazıyorum. Derslerim aslında çok iyi olabilecek düzeyde, ancak neredeyse hiçbir derse katılamadığım için yalnızca vize ve finallere girerek yeterli bir ortalama elde edemiyorum.
Bu noktada ne yapmalıyım? Siz benim yerimde olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz?