Normal virüsler gibi bilmeden bulaştırabileceğin bir şey değil bu virüs. Senin kendin o virüsü bulup açman gerekiyor. Arkadaş büyük ihtimalle olacaklardan habersizdi .
Biz de MEMZ bulaşamaz diyoruz. Kendisi açmıştır. Troll konu ya da yalan söylüyor. Çözümü de mesajımda belirttim zaten. Keşke hemen inanmasanız gördüğünüz her şeye.
Adam PC ye memz bulaştı demiş, millet okumayı bilmiyor galiba memz bulaşması için şunu bunu yapmanız gerekli yazmış. Abisi çözümü yazsana sen bulaşan bulaşmış zaten bir şekilde, adam nasıl bulaşmıştır diye mi sormuş yoksa nasıl temizlenir diye mi? Acayip boş yapılıyor şu yorumlarda deli oluyorum. Kardeşim sıfırdan format çek tertemiz. Birdaha da nerden kaptıysan oralara yanaşma.
MEMZ zaten deneysel virüs. Dosyayı çalıştırmadan sana soruyor zaten "bilader emin misin indirmek istediğine, ben güçlü bir virüsüm" diyor size zaten. Yanlışlıkla indirebileceğiniz bir şey değil. Konu açıkça troll. Eğer cidden bulaşmışsa da soğuk su içerek format atmalı.
Kendi bulaşmıyor hocam, kendi iradeniz ile indirip çalıştırıyorsunuz. Bulaşan türleri yok diye biliyorum gerçek Memz sadece indirilerek PC’ye enjekte edilebilir.
Malum bir teknoloji forumunda sürekli bilgisayarı bilmem kaçıncı kattan attım bir sorun olur mu tarzı konular görüyordum. Bu da onlar gibi troll bir konu olmuş muhtemelen.
Adam PC'ye memz bulaştı demiş, millet okumayı bilmiyor galiba memz bulaşması için şunu bunu yapmanız gerekli yazmış. Abisi çözümü yazsana sen bulaşan bulaşmış zaten bir şekilde, adam nasıl bulaşmıştır diye mi sormuş yoksa nasıl temizlenir diye mi? Acayip boş yapılıyor şu yorumlarda deli oluyorum. Kardeşim sıfırdan format çek tertemiz. Birdaha da nereden kaptıysan oralara yanaşma.