Memz nasıl temizlenir?

• Konuyu başlatan 389072
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 9.483
MBR ile oynadığı için (sanırım nyan CAT gözüküyor) tek çareniz temiz bir Windows kurmak. Geçmiş olsun.

Abi onu bırak nyan CAT gözüktüğünde bir şey yapamazsın ancak PC'yi kapatıp açtığında anakartın markasının resmi çıkıyorsa delete veya ınsert tuşunu basılı tutar factory reset yapabilir o da hard-reset demek sanırım.

Kardeşim bende yaşadım ama önceden pixeldostu izledim Memz virüsünün adını biliyordum Geometry Dash Auto Speed diye iyi ki de izlemişim yoksa gg o bana oyun diye virüs atan kişiyi **** her neyse.

Merhaba :),

Memzi silebilmeniz için bir adet windows 7 format medyası lazım. Bilgisayarınızı kurulum ortamından başlatın, ilk ekranda ileri deyin ve bilgisayarınızı onarın seçeneğini tıklayın. Komut istemini açın ve şu komutları yazın .

bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot

Sonra CMDyi kapatın ve başlangıç onarmayı seçin. İşlemin tamamlanmasını bekleyin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sonra C: deki note'yi silin. Virüs silinmiştir.

İyi günler :)

MEMZ deneysel zararlı diye hatırlıyorum. Bulaştığına emin misiniz :D? Sen indirip açmazsan veya ailenden birisi açmazsa bulaştıramazsın diye hatırlıyordum. Garipmiş.
Normalde format demem ama buna bir temiz kurulum şart sanki. Temiz kurulumdan sonra iyi bir av kurun sisteme.

MEMZ temizlenebilir. Herhangi bir içinde Windows ISO olan flash bellek alıp takın PC'ye bilgisayarınızı onarını seçin. Komut sisteimini açtıktan sonra bootrec /fixmbr yazıp enterleyin. Daha sonra başlangıç onarmayı seçin ve bilgiasayar açılacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı