Mentollü sigara nereden alınır?

Eskiden satılan mentollü sigaralar oluyordu. Paketleri değiştiği için kaldırdılar diye biliyorum. Şu anda tekellerde ya da marketlerde bu mentollü sigaralardan bulabilir miyim? Satılması ve alınması yasal mıdır? Varsa ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz? (Varsa, marka önerisine açığım.)

İzmir'de her tekelde veya tütüncüde var.

Eskiden satılan mentollü sigaralar oluyordu. Paketleri değiştiği için kaldırdılar diye biliyorum. Şu anda tekellerde ya da marketlerde bu mentollü sigaralardan bulabilir miyim? Satılması ve alınması yasal mıdır? Varsa ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz? (Varsa, marka önerisine açığım.)
Havalimanlarında duty free lerde oluyor diye biliyorum ama pahalıdan satıyorlar.

Merhaba,
İstanbuldaysanız yardımcı olabilirim elimde var, az bir adet kaldı.

Verebileceğini düşünmüyorum, benim kullandığım mentol kaliteli ve içtiğim sigara TR paket olanlardan değil. Kıbrıs'tan geliyor. Yaşadığınız şehir neresi? Ankara icindeyseniz güzel birkaç yer önerebilirim.

@Satanachia

Neden beğenmedim attınız hocam? Tanıdığa satma gibi bir durum yok, parasını verdiğiniz taktirde istediğiniz ürünü alabiliyorsunuz.

Hocam Ankara'da yaşıyorum, bana da birkaç yer önerebilir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı