Menzil genişletici ile bilgisayara Ethernet kablosuyla bağlanılabilir mi?

berraassde

Hectopat
Anlatmak istediğim şu. Wi-Fi yakınlaştırıcı-menzil genişleticiyi modeme bağlasam sonra o yakınlaştırıcının Ethernet portuna Ethernet kablosu takıp bilgisayarıma kablolu bir şekilde bağlanmam mümkün mü? Bunu yapmaya çalışıyorum çünkü modem bilgisayarıma çok uzak kablo çekemiyorum.

Bazılarında ethernet girişi sadece internet bağlantısını genişleticiye tanıtmak için kullanılıyor veya genişleticiye iletmek için. İnternet çıkışı sağlama özelliğine bakarak satın alabilirsiniz. Ama menzil genişleticiye neden ethernet ile bağlanıyorsunuz? Asıl önemli olan menzil genişleticinin modemden güçlü bağlantıyı alabilmesi.

Anlatmak istediğim şu. Wi-Fi yakınlaştırıcı-menzil genişleticiyi modeme bağlasam sonra o yakınlaştırıcının Ethernet portuna Ethernet kablosu takıp bilgisayarıma kablolu bir şekilde bağlanmam mümkün mü? Bunu yapmaya çalışıyorum çünkü modem bilgisayarıma çok uzak kablo çekemiyorum.
Çoğunda oluyor ancak yinede hangi model söylerseniz bakabiliriz.

Bazılarında Ethernet girişi sadece internet bağlantısını genişleticiye tanıtmak için kullanılıyor veya genişleticiye iletmek için. İnternet çıkışı sağlama özelliğine bakarak satın alabilirsiniz. Ama menzil genişleticiye neden Ethernet ile bağlanıyorsunuz? Asıl önemli olan menzil genişleticinin modemden güçlü bağlantıyı alabilmesi.

Kablosuz ekipman alacağım şu anda adaptör ile bağlanıyorum 2.4GHz hızını kullanıyor herhangi bir kablosuz mouse veya kulaklığın donglesini bilgisayara taktığımda internet hızım 0.1e iniyor.

Çoğunda oluyor ancak yine de hangi model söylerseniz bakabiliriz.

Kablosuz ekipman alacağım şu anda adaptör ile bağlanıyorum 2.4GHz hızını kullanıyor herhangi bir kablosuz mouse veya kulaklığın donglesini bilgisayara taktığımda internet hızım 0.1e iniyor.
Bunun içinse tabi ki de işinizi görür.
Evet bu istediğiniz özellikte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı