XenoShelby
Picopat
Daha fazla
İftira mı? Sana birazdan atacağım şeyleri gör de o zaman iftira de.
Dışarı çıkmıştım, telefondan atıyorum bekle.Saat 11 oldu nerede kaldı kanka.
Sadece son zamanlardaki şeyler bunlar. Ve sadece çok düşük bir kısmını aldım. Görüntüler aşağıda, yüklenenler kısmında. Buraya atar isem yer kalmaz.Saat 11 oldu nerede kaldı kankas.
Dışarı çıkmıştım, telefondan atıyorum bekle.
Sadece son zamanlardaki şeyler bunlar. Ve sadece çok düşük bir kısmını aldım. Görüntüler aşağıda, yüklenenler kısmında. Buraya atar isem yer kalmaz.
Yani? Türkiye'nin en büyük ilinde böyle aksaklıkları çok mu görüyorsun? Attıklarının çoğu normal şeyler. Senin gibi birisi olmaz olsun.Dışarı çıkmıştım, telefondan atıyorum bekle.
Sadece son zamanlardaki şeyler bunlar. Ve sadece çok düşük bir kısmını aldım. Görüntüler aşağıda, yüklenenler kısmında. Buraya atar isem yer kalmaz.
Düzgün bir cevap veremedin? Resim de Yusuf Kayaalp'a ait.Borç resmini görünce patladım. Ekrem başkan İstanbul'u borca boğdu şehri batırdı ya, ne yapacaksa cebinden ödemeliydi (!).
Övüyor musunuz gömüyor musunuz Reis'i yahu!Ne bu milletteki üzüntü, vah vah vahlar, Erdoğan gitse çok mu şey değişecek, en iyi yönetici kim ne derse desin tayyip diğerleri sınıf başkanlığı yapamaz. Yiğit'i öldür hakkını yeme evet yolsuzluk yapıyor kötü yönetiyor ama 2016-2017ye kadar çok kötü değildi he o zamanda hataları olmuştur ama better than worst.