Meral Akşener: "Adayımız Kemal Bey gibi görünüyor"

Her gün nerede bozulmuş arkadaşım? Ayrıca bu araçlar arıza yapabilir bu doğal bir durum. Önemli olan oradaki yolcuların mağduriyetleri giderildi mi? Hızlıca yeni bir otobüse transferleri yapıldı mı? Bunlara bakılması lazım. Bana çocukça sebeplerle dönme.
Kanıt atabilirim birazdan, Esenyurt Son Dakika ve Beylikdüzü Son Dakika İnstagram sayfalarında story bölümünde atılıyor ve bazılarını görüntü olarak alıyorum.

Kanıt atabilirim birazdan, Esenyurt Son Dakika ve Beylikdüzü Son Dakika İnstagram sayfalarında story bölümünde atılıyor ve bazılarını görüntü olarak alıyorum.
Bak sana samimi söylüyorum, İmamoğlu'nu barışçı kişiliğinden dolayı çok sevmem ancak bu adama attığın iftiralar yüzünden onun tarafında gibi duruyorum. Helal olsun sana.

hqdefault.jpg

Bu arada Millet İttifakının adayı Tanju Özcan da olabilir. Tanju Özcan'ın sığınmacı tutumunu çok beğeniyorum. Aday olursa oy veririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Normal şartlar altında en azından aynı tabana oynayan tarafların icraat performansları, yapamadıkları ve yerlerine gelmesi muhtemel rakiplerin yapabilecekleri falan kıyaslanır.
Oysa bu vasat siyaset kültürü içinde ufak tefek aksaklıklarla bir taraf tü kaka ilan edilirken memlekette tecavüze uğramamış alan bırakmayan, beceriksizlik şöyle dursun art niyetli bir güce tapınmayı nasıl normalmiş gibi savunuyor bu insanlar yahu!
Heba edilen ormanları, ovaları, limanları, kıyıları, peşkeş çekilen fabrikaları, içleri boşaltılan kurumları, iflas etmiş ekonomiyi, her an sömürülmeyi hiç mi hissetmiyorsunuz, görmüyor musunuz, duymuyor musunuz?
Üç maymunu oynamayı alegorik bir benzetme olarak kullanırız normalde. Ama düpedüz şebeklik yapıyorsunuz ve hâlâ sevimli olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?
Nasıl beceriyorsunuz bunu arkadaş?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı