Meral Akşener'i köpek ısırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özdağ, tüm mültecileri göndereceğini söylüyor. Bunu nasıl yapacak? Kaçakları nasıl bulacak tek tek ve gönderecek? Neden herkesi eleştirirken sert davranırken MHP'yi eleştirirken sert davranmıyor?
Kaç röportajını izledin adamın? Kendisini sevmeyen biri olarak röportajlarını dinliyorum. Ya Babala Tv'deki röportajda ya da Sadece Enes'in röportajında yanıtını vermişti bunun. Hatırlamıyorum şu anlık.

Sokakta köpek olmaz!!
O zaman sizi evde kalmaya davet ediyorum. Kronik parti destekleyicilerin sokak köpeklerinden farkı yoktur.

İşte kronik solcu zihniyeti, her yanlış muhalefeti eleştiren adam iktidarcı oluyor. Bunlar böyle. Kronik...
Solcular kurtarır bu ülkeyi bir grup kurtaracaksa ama siz bilirsiniz sağcı bey.

O zaman sizi evde kalmaya davet ediyorum. Kronik parti destekleyicilerin sokak köpeklerinden farkı yoktur.
Kronik parti desteklemek de saçma ama dünyaya bir kere gelip sağcı olmak da istemezdim.

Sokaklardaki köpekleri savunanları umarım bir kuduz köpek ısırır.
Sizin gibi hayvan düşmanlarından daha faydalılar da neyse..

Son düzenleme:
Hangi siyasetçi olursa olsun başına kötü bir olay geliyor buna geçmiş olsun deyip geçmek varken amatör ligde top oynayan çakma milliyetçi bir eleman ile tartışıp nasıl bu konuyu 9 sayfa yaptınız anlamış değilim.

Edit: Olayın aslını merak edip araştırdım ve aşağıdaki bir habere rastladım. Merak edenler için:

Sokaklarda ki köpekleri savunanları umarım bir kuduz köpek ısırır
Sokaktaki her köpek aynı değil kışkırtmadığın sürece hiçbir şey yapmıyorlar. Ben kaç köpek sürüsü önünden geçtim normale göre büyük köpek olanlardan hiç birşey yapmıyorlar hatta kaçını sevmiştim mama su vermiştim. Şu boş köpekfobikliğinizi bırakın artık.

Solcular kurtarır bu ülkeyi bir grup kurtaracaksa ama siz bilirsiniz sağcı bey.

Kronik parti desteklemek de saçma ama dünyaya bir kere gelip sağcı olmak da istemezdim.

Sizin gibi hayvan düşmanlarından daha faydalılar da neyse..
Çok fazla köpek var ve her gün saldırı videosu çıkıyor ama senin gibi evden çıkmayanlar için sıkıntı yok tabii :D Çok fazlalarsa azaltılmalı, üremesi engellenmeli hayvan düşmanı filan değilim.

Çok fazla köpek var ve her gün saldırı videosu çıkıyor ama senin gibi evden çıkmayanlar için sıkıntı yok tabii :D Çok fazlalarsa azaltılmalı üremesi engellenmeli hayvan düşmanı filan değilim boş duyar kasma.
Kısırlaştırılmalı diyin o zaman, dediğiniz cümle direkt saldırıya giriyor çünkü.

Köpeğimin size selamı var bu arada. :)

Ben buna "Hahaha" atar geçerim, tamam sizsiniz. İt dediklerin ülkeye sizin gibilerden hayırlıdır emin ol. Muhafazakar ve sağcı kesim tarafından yirmi senedir yönetiliyoruz, ne olduğunu da gördük, ne diyeyim max sağ zekası.

Ben buna "hahaha" atar geçerim, tamam sizsiniz. İt dediklerin ülkeye sizin gibilerden hayırlıdır emin ol. Muhafazakar ve sağcı kesim tarafından yirmi senedir yönetiliyoruz, ne olduğunu da gördük, ne diyeyim Max *** zekası.

Haha atmaktan başka verebileceğin bir yanıt yok zaten bunu da akp gibi her tarafa yanlayan bir partiye " sağcı " demekte gösterdin :D kürt açılımı yapan askeri vesayeti bitiren özel sermayeye savaş açanların neresi sağcıymış göstersene bana biraz benim gibilerden daha hayırlıymış ulan daha tanımıyorsun bile beni 1 mesajdan bu konuya nasıl vardın acaba? Kafa yapısına bak dediğim gibi haha atmaktan başka verebileceğin bir yanıt yok çünkü cahilsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı