Meral Akşener'i köpek ısırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haha atmaktan başka verebileceğin bir yanıt yok zaten bunu da akp gibi her tarafa yanlayan bir partiye " sağcı " demekte gösterdin :D kürt açılımı yapan askeri vesayeti bitiren özel sermayeye savaş açanların neresi sağcıymış göstersene bana biraz benim gibilerden daha hayırlıymış ulan daha tanımıyorsun bile beni 1 mesajdan bu konuya nasıl vardın acaba? Kafa yapısına bak dediğim gibi haha atmaktan başka verebileceğin bir yanıt yok çünkü cahilsin.
Kendinle çelişiyorsun haberin yok, sen de beni bir mesajdan tanımadan etmeden cahil ilan ettin, en bilgili (!) sensin bro tamam. Ekmek 4 TL haberin olsun.
 
İyip-zaferp sanmam ama mansuru veya ekoyu aday çıkartırlarsa jest olarak CHP.
Konuşmandan AKP'li vibe'ı almıştım, fikirlerimiz benzermiş. CHP'ye atacağım ben, itlaf konusunda haksızsın ama bence. Ülkenin bu haline rağmen hala malum partiyi destekleyen insanları görünce üzülüyorum.
 
Konuşmandan Akp'li Vibe'ı almıştım, fikirlerimiz benzermiş. CHP'ye atacağım ben, itlaf konusunda haksızsın ama bence.

Köpek sayısı 10 milyon diye tahmin ediliyor hepsini kısırlaştıramayız ayrıca barınağa bıraksak boş vergi gidecek zaten dediğimde gerçekleşmez ama önlem alınmalı :D 7 kuşak CHP'li bir aileden geliyorum sadece artan mülteci ve CHP'nin rezalet ekonomi programından dolayı milliyetçiliğe kaydım. Selin sayek böke CHP'den gitmediği sürece geri dönmem o partiye.
 
Hangi siyasetçi olursa olsun başına kötü bir olay geliyor buna geçmiş olsun deyip geçmek varken amatör ligde top oynayan çakma milliyetçi bir eleman ile tartışıp nasıl bu konuyu 9 sayfa yaptınız anlamış değilim.
Konuda cezalandırılan mesajları görmediğin için doğal böyle bir mesaj yazman. Haber Sol gönderisi paylaşmışsın, Solcu Gazete falan da takip ediyorsundur sen, hayatında başarılar. Benden sana tavsiye eğer azıcık içinde vatan sevgisi varsa oyunu kullanmadan önce her partinin vaatlerini ve daha önceki icraatlerini incele. Sadece Solcu Haber sayfalarından takip etmekle siyaset yapılmıyor. 😉

Solcular kurtarır bu ülkeyi bir grup kurtaracaksa ama siz bilirsiniz sağcı bey.
Sağcı olduğumun kanıtına nereden vardınız? Her kürdistan projesini desteklemeyen Türkçü sağcı mı olmak zorunda? Gerçi siz;
max sağ zekası.
Bu tarz yorumlar yapan 10 yaş Insta/TikTok kullanıcıları gibi cevap veriyorsunuz. Belki de onlardansınızdır bilemiyorum. Siz gidin meclis teröristlerini savunanları koruyun. Sizden objektif bir oy bekleyen yok zaten.

Milliyetçiliği ayaklar altına alan parti ile ittifak yapmak galiba.
Sözde milliyetçiler de karşısında biz kürdistanız bizi inkar ediyorlar dendiinde eli ön tarafta bağlı usul usul dinliyor. Bu mu milliyetçilik bu mu Atatürkçülük?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sözde milliyetçiler de karşısında biz kürdistanız bizi inkar ediyorlar dendiinde eli ön tarafta bağlı usul usul dinliyor. Bu mu milliyetçilik bu mu Atatürkçülük?

Evet avel avel bakmıştı sinirlenmiştim. Muhalefetin sırf kürtlerden oy almak için seloya yalakalık yapması daha fazla oyunu etkiliyor haberleri yok.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı