Sanmıyorum, ben de aynı modeli sipariş ettim, bu tip parçalar zaten hemen oturuyor yerine kolay montajı yaniEvet siparişim geldi. Anakartıma Bluetooth ve Wi-Fi özeliği olmadığı için aldım. Hiç PC toplamadım, ilk PC'm ve başkasına toplattırdım. Sizce kırmam değil mi? Çünkü hiç bilmiyorum. Tavsiyeniz neler?
Bu arada nereden, ne kadar satın aldınız?Evet siparişim geldi. Anakartıma Bluetooth ve Wi-Fi özeliği olmadığı için aldım. Hiç PC toplamadım, ilk PC'm ve başkasına toplattırdım. Sizce kırmam değil mi? Çünkü hiç bilmiyorum. Tavsiyeniz neler?
Hepsiburadadan 709 liraydı n11 üzerinden 676 liraya aldım ve nasıl kurucam hiç bir fikrim yok yardım edermisiniz.Sanmıyorum, ben de aynı modeli sipariş ettim, bu tip parçalar zaten hemen oturuyor yerine kolay montajı yani
Bu arada nereden, ne kadar satın aldınız?
Nereyi sökmem gerek en altta vida yok.Sanmıyorum, ben de aynı modeli sipariş ettim, bu tip parçalar zaten hemen oturuyor yerine kolay montajı yani
Bu arada nereden, ne kadar satın aldınız?
Girişin olduğu kısmın hizasındaki plakayı sökmeniz gerekli, anakartı tam göremediğim için cevap veremem, anakartınızın karşıdan fotoğrafını atınız.Nereyi sökmem gerek en altta vida yok.
Burası.Girişin olduğu kısmın hizasındaki plakayı sökmeniz gerekli, anakartı tam göremediğim için cevap veremem, anakartınızın karşıdan fotoğrafını atınız.
Anakartın fotoğrafını istemiştim, siz en iyisi anakartınızın modelini söyleyin çünkü girişleri göremiyorum.Burası.
MSI Pro h610m e.Anakartın fotoğrafını istemiştim, siz en iyisi anakartınızın modelini söyleyin çünkü girişleri göremiyorum.
Eki Görüntüle 2539893İşaretlediğim kısma PCIe kartını taktığınızda zaten hangi plakayı sökmeniz gerektiğini göreceksiniz, önce kartı takın ve kartın ucunu söktüğünüz plakadan dışarı takın, daha sonra iki adet anteni takın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.