Mercusys Halo H70X alınır mı?

Mercy22

Centipat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler hocam, H70x'i yaklaşık 5 gündür kullanıyorum, gayet memnunum. Önceden wifi menzil arttırıcı (tplink RE 350) kullanıyordum fakat oyun sırasında ping spikelerden dolayı oynanmaz hale gelmişti. Hele ki wifi 5 modemimi wifi6 modemle değiştirdikten sonra bu ping dalgalanmaları git gide artmıştı. H70X'i aldıktan sonra misafir ağı oluşturarak bir 5ghz ağ oluşturdum ve ona wifi ile bağlıyım ve hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Bu sorunları yaşayan varsa yardımcı olmak için yazıyorum, iyi günler herkese.

Teşekkürler hocam, H70X'i yaklaşık 5 gündür kullanıyorum, gayet memnunum. Önceden Wi-Fi menzil arttırıcı (TP-Link re 350) kullanıyordum fakat oyun sırasında ping spikelerden dolayı oynanmaz hale gelmişti. Hele ki Wi-Fi 5 modemimi WI-FI6 modemle değiştirdikten sonra bu ping dalgalanmaları gitgide artmıştı. H70X'i aldıktan sonra misafir ağı oluşturarak bir 5GHz ağ oluşturdum ve ona Wi-Fi ile bağlıyım ve hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Bu sorunları yaşayan varsa yardımcı olmak için yazıyorum, iyi günler herkese.

Bende bu modellerden birini almayı düşünüyorum. Şu anki internetimde çok Bufferbloat sorunu var. Siz Bufferbloat sorunu yasadınız mı bu mesh sistemle?

Bende bu modellerden birini almayı düşünüyorum. Şu anki internetimde çok Bufferbloat sorunu var. Siz Bufferbloat sorunu yasadınız mı bu mesh sistemle?
Hocam kendi deneyimlerinden anlatıyorum. Önceki modemimin menzilini arttırmak için ara eleman olarak bir wi-fi menzil genişletici kullanıyordum. Oyun oynarken sürekli bir ping spike yaşıyordum. Kim o menzil genişleticinin menziline girerse, önünden biri geçerse, yeni bir cihaz bağlanırsa veya hiçbir şey yokken bile o ani internet dalgalanmasını yaşıyordum. Ki sadece oyun oynarken değil YouTube'dan video izlerken bile anlık donuyordu. H70X aldıktan sonra oyun oynadığım bilgisayarı ve kendi telefonumu yüksek önceliklendirdim. Ve ortada hiçbir problem kalmadı, bu sadece yüksek öncelikli cihazlar için değil diğer aile üyelerinin de problemini çözdü. Bufferbloat'a gelince sonuçta WiFi ile bağlanıyoruz, fakat eski sistemime göre %99 azaldı diyebilirim. Zaten ürünün kurulumunu yaptıktan sonra bir tane Halo 70x bir modem gibi davranıyor, 2. halo70x de ona bağlanarak bağlantıyı yayıyor. Fakat aralarında kullandığı iletişim modelinden dolayı kesintisiz bir internet sağlıyor. Ayrıca internetim 150 Mbps ve wi-fi ile bağlantı kurmama rağmen speedtestlerde 148-150 arası çıkıyor bu yönden de iyi bir ürün. Modemin Wi-fisini kapatıp kullanıyorum ben cihazları, herhangi bir çakışmayı önlemek için. Eğer benle aynı sorunlardan muzdaripseniz ürünü kesinlikle almanızı tavsiye ederim. Eğer aklınıza takılan bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı