Mercusys MA30E alınır mı?

Ben bilgisayarcı ile görüştüm bana dediği marka alma 6.0 veya 5.3 al dedi onlar eski dedi ve ethernet kablosu çek dedi evde ne kadar insan varsa Mbps bölüşecekmiş ve ping oluşacakmış ethernette çekemiyorum televizyona bağlı bende aldım bugün geldi ne yapsam kaldım öyle.

Ethernet'in daha garanti olduğunu ben de biliyorum ama belli ki çekme imkanı yok bunu sürekli belirtmeniz bir manası yok.

Hocam alternatifi yok diyorsanız alıyorum.
Evde tek senmi kullanıyorsun interneti birde ben sana illa ethenret çek demedim aynısını sipariş etmiştim bugün geldi dediki modem 6.0 sa olmaz dedi benim modeme baktım 6.0 mış bende modeme bakmadan almışım zaten Bluetooth wifi kart alma demiyorum al zaten ben onu kendim için söyledim oyun oynarken ping olur oda belki az olur olmaz internete hiç sıkıntı olmaz modeme göre kart aldıysan tabikide kullan.

Ethernet'in daha garanti olduğunu ben de biliyorum ama belli ki çekme imkanı yok bunu sürekli belirtmeniz bir manası yok.

Hocam alternatifi yok diyorsanız alıyorum.
Başka modem alıp modem den modeme kablosuz oradan kablolu bağlanıcam ben mesela.

Evde tek senmi kullanıyorsun interneti birde ben sana illa ethenret çek demedim aynısını sipariş etmiştim bugün geldi dediki modem 6.0 sa olmaz dedi benim modeme baktım 6.0 mış bende modeme bakmadan almışım zaten Bluetooth wifi kart alma demiyorum al zaten ben onu kendim için söyledim oyun oynarken ping olur oda belki az olur olmaz internete hiç sıkıntı olmaz modeme göre kart aldıysan tabikide kullan.

Başka modem alıp modem den modeme kablosuz oradan kablolu bağlanıcam ben mesela.
Ben size değil bilgisayarciya demiştim.

Evet o bütçede alınacak en iyi Wi-Fi adaptör. Hem USB'lerden de daha iyi.
Hocam ekran kartı engelliyor soket girisini ne yapacağım?

Dosya Ekleri

• IMG_20250731_141334.jpg
    IMG_20250731_141334.jpg
    219,1 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Almadan görmedin mi engellediğini? Anakart modelin mATX olunca böyle şeyler yaşanabiliyor. Maalesef PCI X1 yuvası engelliyse ona yapacak bir şey yok. USB'lere yöneleceksin.
Nereden görebilirim ki? Uzatma kablosu gibi birşey varmis yeni bir konu açtım bakarsan anlarsın. Ona yöneteceğim galiba, yardımın için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı