Mercusys MR80X modeme kablosuz kurulabilir mi?

• Konuyu başlatan naivuz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.053

naivuz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu cihazı aldim. WAN kablosuz olarak modeme Wi-Fi ile bağlanıp Wi-Fi dağıtıcı olarak kullanabilme sansım var mi? Kablolu bağlanınca Wi-Fi dağıtım konusunda yetersiz kalıyor. Ben başka bir prizden bağlanıp evin her bir köşesine aktarmasini istiyorum. Ancak routerı modeme bağlayınca evin ortalarina getiremiyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitesinde mesh özelliği yok görünüyor. Sadece kablolu bağlantı yaparak interneti dağıtabilirsiniz.
Erisim noktasini sectim şimdi ama yine kablolu bağlantı istiyor. Mesh özelliği olan 1.5k ya kadar çıkabileceğim sorunsuz bir router var mi hocam? Bu cihaz çok güzel performans veriyor ama kablolu olduğu için hiz sorunumu cozzede mesafe sorunu yaşamaktayım...

Erisim noktasini sectim şimdi ama yine kablolu bağlantı istiyor. Mesh özelliği olan 1.5k ya kadar çıkabileceğim sorunsuz bir router var mi hocam? Bu cihaz çok güzel performans veriyor ama kablolu olduğu için hiz sorunumu cozzede mesafe sorunu yaşamaktayım...
TP Link olanların olması gerek. Archer serisi güzel.

Ax23 de var mi hocam emin misiniz? Sitesinde göremedim mesh özelliği. Varsa atabilir misiniz

Yalnızca ax55 modelinde mesh gördüm
EasyMesh olarak geçen sayfada mevcut. Buradan bakabilirsiniz. Mesh isimleri farklı görünüyor. Bazı ürünlerinde göstermiyor. Burada gösteriyor. En iyisi bence müşteri hizmetlerine danışın. Biraz karışmış sanırım.

EasyMesh olarak geçen sayfada mevcut. Buradan bakabilirsiniz. Mesh isimleri farklı görünüyor. Bazı ürünlerinde göstermiyor. Burada gösteriyor. En iyisi bence müşteri hizmetlerine danışın. Biraz karışmış sanırım.
Easymesh özelliği şu diye biliyorum.. ekstra bir mesh alip onunla birlikte uyumlu çalışıyor. Yani router mesh olarak kullanılamiyor diye biliyorum. Tplink i 2 gündür ariyorum ama açan yok
Telegram grubu filanda yok ki yazayom:(

Easymesh özelliği şu diye biliyorum.. ekstra bir mesh alip onunla birlikte uyumlu çalışıyor. Yani router mesh olarak kullanılamiyor diye biliyorum. Tplink i 2 gündür ariyorum ama açan yok
Telegram grubu filanda yok ki yazayom:(
Karıştı meshler 😀 canlı destekten yazın isterseniz. Cevap alamazsanız attığınız ikinci mesh sistemini alıp sorunu çözersiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı