Merdiven Çıkamayan Birini Üst Kata Çıkarmak

Sandalyeye oturtun güçlü bir kaç kişi bulun iki kişi yanlardan bir kişi önden bir kişi arkadan tutsun rahat çıkarırsınız.

Hocam sert kırılmayacak bir dümdüz zeminle bir nebzede olsa kolay cıkarabilirsiniz. Aklımda bir yol daha varda sanmıyorum bina sahibinin bunu yapacağını. Merdivenleriniz geniş ise birkaç tuğlu ve çimento ile kendi tekerlekli sandalye merdiveninizi yapabilirsiniz. Ufak bir alanı kapsıyacak şekilde. Bu dediğim merdiven döner merdivenlerde yapılamaz ama ya da yapılabilir ama sanmıyorum. Fazla maliyeti olmazda bina sahibinin izin vermesi gerekir.

Arkadaşlar yorumların hepsine tek tek cevap vermesem de okudum. Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim. Babamı sandalyeye oturttuk. İki tane güçlü adam sağolsun geldi yukarı hızlı bir şekilde çıkardı babamı.

Babanın durumu geçiciyse yardım alarak insan gücüyle taşımak en mantıklısı görünüyor. Ancak bu devamlı olacaksa merdiven çıkabilen tekerlekli sandalyeler oluyor. Türkiye'de üreten var mı bilmiyorum biraz araştırmak gerekebilir, bahsettiğim bu tarz oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

TRY 9,192.58 ?

Maddi imkan varsa asansör ya da komşulardan yardım alınacak.
Apartman eski. Asansör yaptırmaya müsait değil ki imkan da bulamayız buna.
İnşAllah geçecek. Geçene kadar insanlardan yardım alacağız gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…