EmreDuyarr
Hectopat
Sandalyeye oturtun güçlü bir kaç kişi bulun iki kişi yanlardan bir kişi önden bir kişi arkadan tutsun rahat çıkarırsınız.
Şaka yapılacak konu var, yapılmayacak konu var. Cıvıklaşma, komik değilsin.Şaka yaptım be![]()
Babanın durumu geçiciyse yardım alarak insan gücüyle taşımak en mantıklısı görünüyor. Ancak bu devamlı olacaksa merdiven çıkabilen tekerlekli sandalyeler oluyor. Türkiye'de üreten var mı bilmiyorum biraz araştırmak gerekebilir, bahsettiğim bu tarz oluyor.
![]()
US $1282.5 5% OFF|Kompakt çok fonksiyonlu rehabilitasyon paletli kaldırma güç sandalye ECO pil elektrikli merdiven tırmanma tekerlekli sandalye yaşlılar için|Tek. Sandalye| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Apartman eski. Asansör yaptırmaya müsait değil ki imkan da bulamayız buna.Maddi imkan varsa asansör ya da komşulardan yardım alınacak.
Babanın durumu geçiciyse yardım alarak insan gücüyle taşımak en mantıklısı görünüyor. Ancak bu devamlı olacaksa merdiven çıkabilen tekerlekli sandalyeler oluyor. Türkiye'de üreten var mı bilmiyorum biraz araştırmak gerekebilir, bahsettiğim bu tarz oluyor.
![]()
US $1282.5 5% OFF|Kompakt çok fonksiyonlu rehabilitasyon paletli kaldırma güç sandalye ECO pil elektrikli merdiven tırmanma tekerlekli sandalye yaşlılar için|Tek. Sandalye| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.