Merdivenden yuvarlanan monitör çalışır mı?

Çalışıp çalışamayacağını bilemeyiz. Monitörün ön panelinde kırılma bükülme vs var mı? Monitörün marka modeli nedir?

Rampage rm-344. ön panelinde çizik bile yok bükülme falan yok. Arka panelinde sağlam.

Dostum nasıl yuvarlandı? Mekanizması hasar gördü mü? Biz bunları nereden bilelim çalıştırıp deneyin.

Bildiğin kendi kutusunda taşırken kutu delindi bir anda anlamadım gitti. Doğru siz bilemezsiniz ama belki düşürenler vardır onlarınkinden ne olabileceğini anlarım diye açtım konuyu.

Doğru acayip saçma şimdi bende fark ettim ama acayip korkmuştum ne yapacağımı şaşırdım.

Hocam ben çalışıcağına inanıyorum çalışmasada dünya malı canın sağ olsun, seninde yolculuk boyunca inanmanı umuyorum. İyi yolculuklar diliyorum.

Sağ olun hocam cidden çok iyi motivasyon oldu inşallah çalışır.

Arkadaşlar şaka gibi hiçbir sıkıntı yok gayet iyi çalışıyor. İleride sorun çıkarsa düştüğünü anlayamazlar çünkü fenerle bile baktım çizik yok. Cidden şansımı fena zorladım bir dahakine 2 tane kutuyla taşırım artık :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı