Merhaba Arkadaşlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Torpedo

Hectopat
Tanışmak için açtığım ve kendimi kapsamlı bir biçimde anlattığım konu başlığı, sistem tavsiyesi istediğim düşünülerek silinmiştir. Sayın yönetici tekrar okuyabilirlerse eğer istem tavsiyesini şimdi değil de ileride isteyeceğimi anlayabilirlerdi. Her neyse, hepinize merhaba arkadaşlar ben Tarık.

Sistem tavsiyesi isteyenlerin konuları siliniyor muydu? Okuduğunu anlamak önem arz ediyor :)

Hoş geldiniz.
Hoş Buldum.
Kuralları okuyup, kendimi etraflıca tanıttım. Üye olur olmaz sistem tavsiyesine sanırım izin verilmiyor ki ben de hak veririm. Yalnızca ben hem kendimi hem de evdeki eski sistemimi tanıtan bir mesaj yazmıştım özenerek; ileride sizlerden tavsiye isteyeceğim diye ama sanırım kendimi iyi ifade edememişim.
Hosgeldin, ben Ar Engin Ar :)
Merhaba Engin, memnun oldum.

Kuralları okuyup, kendimi etraflıca tanıttım. Üye olur olmaz sistem tavsiyesine sanırım izin verilmiyor ki ben de hak veririm. Yalnızca ben hem kendimi hem de evdeki eski sistemimi tanıtan bir mesaj yazmıştım özenerek; ileride sizlerden tavsiye isteyeceğim diye ama sanırım kendimi iyi ifade edememişim.
Hayır, böyle bir kural yok. 0 mesajı olan kişi dahi sistem toplama konusu açabiliyor. Dediğim gibi, okuduğunu anlamada problem olmuştur.

Bu konuyu açtıklarına göre, yaptıkları hatayı anlayıp düzeltirler umarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00