Technopat.net'te uymanızı istediğimiz bazı konular. Takdir edersiniz ki amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Sosyal'i herkes için okunabilir kılmak. Bu nedenle Türkçe ve imla kurallarına önem vermekteyiz. Anlayışınız için teşekkürler. Ayrıca bakınız: Technopat Site Kullanım Koşulları...
İmla kurallarına genelde çok dikkat etmeye çalışıyorum. Burası biraz katı bir forum ama çok daha güzel. Tam aradığım gibi çıktı çok sevindim. Bazı forumlarda adamın ne dediğini bile anlayamıyorum. O kadar karışık ve hatalı yazıyorlar ki..
Hoş geldiniz. Siyasi konularda malum partiyi savunmadığınız ya da ılımlı olmadığınız sürece rahat rahat takılırsınız forumda. Bir de ekleri düzgün kullanmayı unutmayın, bir sürü ceza yersiniz sonra. Bu ceza durumu virgül ve noktanın düzgün kullanımı için de geçerli.
Soracağını sor, cevabını al ve forumu kapat. Başkalarına destek olmak istiyorsan incelemeler yaz ve forumu kapat. Modlar ile tartışmaya girme, zaten düzgün cevap vermiyorlar ve hatalarını kabul etmiyorlar, o yüzden cezanı al ve forumu kapat. Siyasi veya dini konu görünce direkt forumu kapat.
Canın sıkıldı ve gülmek istersen "En çok güldüğünüz Technopat konuları" isimli konuya gir, gül ve forumu kapat.
Kısacası bu forumda çok zaman geçirme. Kafayı yersin. İşini gör ve forumu kapat.
Oturur medeni insanlar gibi tartışırım, tartışmalardan bir şey öğrenirim falan diye düşünüyorsan, forumu kapat.