merityamarket.com mağduriyeti

Hocam site cidden profesyonel bir şekilde tasarlanmış, siteye girerken biraz sorun yaşadım DDoS altında mı şu an acaba?
muhtemelen önceden arayüzü çalınmış site haritasındaki journal blog dan anlayabilirsiniz

Merak etme önceden birkaç şeyi konrol ettim ve öyle girdim siteye mağduriyeti kelimesini başkası yaşamasın diye yazdım doğru bir kelime olmamamış düzelttiğin için teşekkürler.

Beleş peynir fare kapanında olur.

İşte aradığım cevap gerçekten teşekkürler.

Site cidden komik. İnsanları düşürmek için ellerinden geleni yapmışlar. Bir ürün satın almaya çalıştığınızda ürünün fiyatını havale veya eft yoluyla atmanızı istiyor. Siteye rastgele bilgiler vererek üye olabilirsiniz. Kargo fiyatı ne zaman 5 TL oldu. Kripto ödeme seçeneği bile var. Umarım satın alan olmamıştır.

arkadaşım sen bide canlı destekle konuş

Böyle siteleri ihbar etsekte yine başkasını açıyorlar. Böyle gördüğünüz siteleri İhbar Web veya CİMER'e şikayet edin geçin.

ihbar webe ettim

Bana da böyle bir e-posta gelmiş sürekli kargonuz yolda falan diye e-posta geliyor böyle şeylere inananlar var ki yapıyorlar

Dosya Ekleri

• erwwerewrer.png
    57 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…