merityamarket.com mağduriyeti

Hocam site cidden profesyonel bir şekilde tasarlanmış, siteye girerken biraz sorun yaşadım DDoS altında mı şu an acaba?
muhtemelen önceden arayüzü çalınmış site haritasındaki journal blog dan anlayabilirsiniz

Böyle mesajlara inanan kişiler 60+ dedelerden başkası olamaz diye düşünüyorum, özellikle forumlara kayıt olan birisinin bu kadar bilinçsizce atlayacağını düşünmüyorum.

Konu başlığına niye "mağduriyeti" yazıyorsunuz o zaman? Bu sizin mağdur olduğunuzu gösterir.

Merak etme önceden birkaç şeyi konrol ettim ve öyle girdim siteye mağduriyeti kelimesini başkası yaşamasın diye yazdım doğru bir kelime olmamamış düzelttiğin için teşekkürler.

Beleş peynir fare kapanında olur.

Bu yüzden de bedava ürün yazan sitelere güvenilmez hocam. Sonuçta beleş peynir fare kapanında bulunur. Deneyimlerinizi paylaşıp farkındalık oluşturmaya çalıştırdığınız için teşekkürler.

İşte aradığım cevap gerçekten teşekkürler.

Site cidden komik. İnsanları düşürmek için ellerinden geleni yapmışlar. Bir ürün satın almaya çalıştığınızda ürünün fiyatını havale veya eft yoluyla atmanızı istiyor. Siteye rastgele bilgiler vererek üye olabilirsiniz. Kargo fiyatı ne zaman 5 TL oldu. Kripto ödeme seçeneği bile var. Umarım satın alan olmamıştır.

Site cidden komik. İnsanları düşürmek için ellerinden geleni yapmışlar. Bir ürün satın almaya çalıştığınızda ürünün fiyatını havale veya eft yoluyla atmanızı istiyor. Siteye rastgele bilgiler vererek üye olabilirsiniz. Kargo fiyatı ne zaman 5 TL oldu. Kripto ödeme seçeneği bile var. Umarım satın alan olmamıştır.
arkadaşım sen bide canlı destekle konuş

arkadaşım sen bide canlı destekle konuş
Böyle siteleri ihbar etsekte yine başkasını açıyorlar. Böyle gördüğünüz siteleri İhbar Web veya CİMER'e şikayet edin geçin.

1751650905433.png

Site cidden komik. İnsanları düşürmek için ellerinden geleni yapmışlar. Bir ürün satın almaya çalıştığınızda ürünün fiyatını havale veya eft yoluyla atmanızı istiyor. Siteye rastgele bilgiler vererek üye olabilirsiniz. Kargo fiyatı ne zaman 5 TL oldu. Kripto ödeme seçeneği bile var. Umarım satın alan olmamı

Böyle siteleri ihbar etsekte yine başkasını açıyorlar. Böyle gördüğünüz siteleri İhbar Web veya CİMER'e şikayet edin geçin.

ihbar webe ettim
1751651870215.png

Merityamarket.com adlı site, bana iPhone 15 Pro Max kazandığımı iddia eden bir mesajla ulaştı. Site oldukça profesyonel görünmesine rağmen (ürün kategorileri, canlı destek, blog vs.) Çekiliş kodunu girer girmez kazandığım söylendi ve benden yalnızca “kargo/sigorta” ücreti talep edildi. Durumu sorguladığımda canlı destek önce oyalayıcı cevaplar verdi, ardından doğrudan küfrederek destek penceresini kapattı. Detaylı incelediğimde blog kısmında demo içerikler, İngilizce yazılar, başka alan adına ait RSS izleri (gumrukgaraj.com), sahte kod doğrulama sistemi gibi onlarca kırmızı bayrak buldum. Hiçbir meşru çekilişte ödeme istenmez, bu site gibi yapılar sadece profesyonel vitrin kullanarak kullanıcıları kandırmayı hedefliyor. Herkesi uyarıyorum: Bu tarz tuzaklara karşı dikkatli olun.

Bana da böyle bir e-posta gelmiş sürekli kargonuz yolda falan diye e-posta geliyor 🤣böyle şeylere inananlar var ki yapıyorlar

Dosya Ekleri

• erwwerewrer.png
    erwwerewrer.png
    57 KB · Görüntüleme: 20

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı