Merkez bankası faiz kararı bugün açıklanacak!

Makaleler
7
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Saatini hiçbir kaynakta bulamadım ama bugün MB faiz kararı açıklanacak. Yine de hiç umutlu değilim. Dolar biraz düşer ve yükselir yine. Ben dil geliştirmeye devam ediyorum. Bu ülkeden beklentim yok. Dolar bir süreliğine 5TL falan düşse sokağa çıkıp "reis yaptı." diye kutlama yapan insanlar da olacak yine. Bu insanların olduğu bir ülkede kalmak istemiyorum. Bu arada faizin artması bekleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saatini hiçbir kaynakta bulamadım ama bugün MB faiz kararı açıklanacak. Yine de hiç umutlu değilim. Dolar biraz düşer ve yükselir yine. Ben dil geliştirmeye devam ediyorum. Bu ülkeden beklentim yok. Dolar bir süreliğine 5TL falan düşse sokağa çıkıp "reis yaptı." diye kutlama yapan insanlar da olacak yine. Bu insanların olduğu bir ülkede kalmak istemiyorum. Bu arada faizin artması bekleniyor.
Saat 14.00'de açıklanacak hocam.

Yapsalar ne olur ne değişir? Reis denen şahıs sayesinde her şey daha da kötüye gidiyor dolar bugün oldu 24 dolar şimdi çıkıp davul zurna saz çalabilirler reisciler neden çalmıyorlar yoksa uyuyorlar mı? Her neyse bana ne her şey müstahak ohhhhh!

Beklenti %25 civarıydı, piyasada beklenti oluşmuştu. Yerine gelmeyip, çok daha düşük artış yapılınca dövize negatif etki yaptı. Piyasada faiz aylık %4-5 civarındayken merkez bankasının minimum 25-30 bandında olması gerekiyordu. Bunu yapamayınca hiçbir anlamı olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı