Merkez Bankası Papara Elektronik A.Ş. hakkında açıklama yaptı

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merkez Bankası'nın Papara hakkındaki açıklaması. Bir süreliğine günlük limit uygulanacak gibi gözüküyor.

"Fonlar bankalarda güvence altındadır"
Acaba papara kullanan arkadaşlarımızın paraları bankaya mı gitti?

Paralarınızı çekeceksiniz arkadaşlar korkmayın darbeden sonra bile malum bankalardan insanlar paralarını çekti.

"Fonlar bankalarda güvence altındadır"
Acaba Papara kullanan arkadaşlarımızın paraları bankaya mı gitti?

Diğer bankalarda faiz falan işletiyor bunlar ekstradan farklı şeylerde işletiyormuş çok fark yok.

En iyisi hesaptaki parayı bir şekilde harcayıp kullanmayı bırakmak bence çok büyük miktarda para yoksa tabii hesapta.
VPN ile erişip bir şekilde Papara'ya bağış yapmıştım 57 kuruşum kalmıştı anında hesabı kapattım kartı da gittim çöpe attım.

Şu saatten sonra insanlar, ön ödemeli kartlara kolay kolay güvenmez. Ülkenin çoğunluğu Papara kullanıyordu.

Şu saatten sonra insanlar, ön ödemeli kartlara kolay kolay güvenmez. Ülkenin çoğunluğu Papara kullanıyordu.

Aynen öyle hocam. İninal kullanıyordum patladı, şimdi de Papara patladı. Elimde Tosla kaldı o da patlar:d Papara şu ana kadar en iyisiydi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Zaten ben bile garanti vadesiz TL hesabıma geçtim çünkü 18 yaş altına hiçbir şey limitlemeden sunan tek banka olabilir çünkü.
QR kodlu ödemeye NFC ödeme her şeyi sunuyor para da gönderebiliyor alabiliyorsun.
Bir tek kredi kartı alamıyorsun zaten o da olması gereken şey.

Velisi ile banka hesabı açacak olan varsa Garanti Bankası'nı tavsiye ediyorum.
Banka hesabı olduğu için kampanyası az gelebilir ama olsun yine de iş görüyor mu görüyor.

Ne demek oluyor simdi bu yani kartı kullanı bilecek miyiz simdi sadece gunluk limitmi koyacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…