Merkez Bankası Papara Elektronik A.Ş. hakkında açıklama yaptı

İçeride yüklü parası olan ve illegale bulaşmayanlar ne olacak peki?
Bu kısıtlama haftalar sürerse insanlar mağdur olacak kendi parasını kullanamayacak, Fast işleminin açılması gerekiyordu dalga geçer gibi 2K limit var demişler.

İçeride yüklü parası olan ve illegale bulaşmayanlar ne olacak peki?
Bu kısıtlama haftalar sürerse insanlar mağdur olacak kendi parasını kullanamayacak, Fast işleminin açılması gerekiyordu dalga geçer gibi 2K limit var demişler.

Beklemekten başka yapılabilecek bir şey yok maalesef. Bu duruma ihtimal verip yüklü parayı orada bırakmamak gerekliydi. Papara hesaplarının kiralanması, kumarlarda kullanılması bunlara elbet bir gün bir şey yapılacaktı. Herkese geçmiş olsun, paranızı sağlam yerde saklayın.

Ziraat Bankası ATM'sine gidip 1000₺ cekebildim kart ile, 11 TL'de işlem ücreti aldı 100 TL'yi çekemedim hesapta mahsur kaldı.

Papara’nın ne olduğu, ne için kullanıldığı biliniyordu zaten.

Haklısınız da kartı amacı doğrultusunda kullananlar da vardı, onlar da sorun yaşamış oldu ve bu operasyonun, yıllar sonra yapılması insanları şaşırttı.

Haklısınız da kartı amacı doğrultusunda kullananlar da vardı, onlar da sorun yaşamış oldu ve bu operasyonun, yıllar sonra yapılması insanları şaşırttı.

Yani ben öyle işlemler yapıldığını biliyordum da normal kullanıcı etkilemez diye düşünüyordum hep çünkü ben de normal kullanıyordum yani normal IBAN sunan bir hesap gibi kullanıyordum ki sunuyordu da yaklaşık 1-2 seneden beri herhalde.

@GokhanYigitGya, yasa dışı kumar amacı için kullanılan hesaplar da kapatılıyordu. Sorun olmaz diye düşünmüştük.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı