Mernis dataları internetten neden kaldırılmıyor?

1995 ya da 1996 sonrası doğanları göstermiyor 2015 Mernis diye geçiyor daha iyileri var bildiğim kadarıyla.
Kaldırılmama nedeni Deepweb'te datanın benzeri veya aynısı (tam hatırlamıyorum) bulunuyor yani her türlü erişim sağlanır.

Onlar 2015 datası yani 2015 de oy kullanmış kişilerin 2015'deki bilgilerini görebilirler zaten en fazla 2015 bulabilirsiniz çünkü ondan ilerisi hep virüs.
YouTube'da bir videodan gordum. İlk baştakini anlamadım sonra farklı vdeoda 2022 versiyonu vardı.

O virüs mesela.

Data çoktan public oldu, artı olarak localhosttan açılan bir data, yani takip edilemez. Şu saatten sonra müdahale edemezler.

Onlar 2015 datası yani 2015 de oy kullanmış kişilerin 2015'deki bilgilerini görebilirler zaten en fazla 2015 bulabilirsiniz çünkü ondan ilerisi hep virüs.

O virüs mesela.

Hocam tarattım öyle indirdim yoktu bir şey.

YouTube'da bir videodan gordum. İlk baştakini anlamadım sonra farklı vdeoda 2022 versiyonu vardı.

2022 olan bir tane buldum şimdi makinemda deneyip kendimi bulmaya çalışacağım. Yüksek ihtimalle bulamayacaktır. Umarım polisler beni bulamaz(!)

O virüs mesela.

Hocam virüs diyorsunda adam 2 yaşındaki kardeşimin bilgisi var diyor nasıl oluyor?

İnternete yüklenen bir veri, bir daha asla ortadan kaldırılamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…