Ben format attım.
Kaldırdım.
Bu datalar kaldırılamayacaksa madem bizde ülkenin datasında reset atalım :d çözüm.
Ben format attım.
Mernis 2022 de 2 yasindaki cocuğa kadar cikiyor bulmam 3dk mi almaz siziO bilgiler 2014'ten kalma. Kaldırılsa bile tekrardan yüklüyorlar internete. 2014'te 18 yaşında ve üstündeki her bireyin bilgileri bulunuyor. Yani bizi bulamazlar. Merakımdan indirip incelemiştim ve ailemi bulmuştum ama hepsi 18 yaş ve üzeri insanlardı.
Ver bakalım bi linkMernis 2022 de 2 yasindaki cocuğa kadar cikiyor bulmam 3dk mi almaz sizi
Ver bakalım bir link.
Mernis 2022 de 2 yasindaki cocuğa kadar cikiyor bulmam 3dk mi almaz sizi.
Mernis 2022 de 2 yasindaki cocuğa kadar cikiyor bulmam 3dk mi almaz sizi.
Mernis 2022 diyen videoyu sanal makine üzerinden denedim ve 2014'teki bilgiler vardı içinde. 2 yaşındaki kardeşini nasıl buldun programda?
Yavaş salla 2022 data leak haberleri scamdan ibaret. Kişi bazlı sorgular yapılabildi bazı kurumlardaki sızıntı yüzünden ama bir data çekilemedi.
O bilgiler 2014'ten kalma. Kaldırılsa bile tekrardan yüklüyorlar internete. 2014'te 18 yaşında ve üstündeki her bireyin bilgileri bulunuyor. Yani bizi bulamazlar. Merakımdan indirip incelemiştim ve ailemi bulmuştum ama hepsi 18 yaş ve üzeri insanlardı.
Mernis dataları devletin çaldırdığı datalardır. İstediğin kadar anonim ol yine sızıyor.Bu Mernis mevzuları yüzünden internette anonimliğinizi koruyun arkadaşlar, sonra kendilerini bir halt zanneden çoluk çocuklarla uğraşır durursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.