Mernis dataları internetten neden kaldırılmıyor?

Zamanında datalar patır patır dağıtıldı internette, çıktığı zaman bir şey yapmadılar şimdi yapsalar ne olacak ki? İnternete yüklenen bu tarz çok kişinin bildiği dosya, video vs bir kere atıldı mı bir daha kimse kaldıramaz onu oradan.

Herkesin erişebileceği 2 data var şuan biri 2009 diğeri 2015 datası, ikisinde de 18 altı kişiler bulunmuyor. Ondan bu forumun belli bir kısmının verisi kısmen güvende diyebiliriz.

Kısmen diyorum çünkü işi bilen taraf istediği zaman güncel olarak erişebiliyor bilgilere, o da çok zor değil aslında da burada anlatılması doğru olmaz tabi. Hatta sadece verilerinize değil girdiğiniz üni sınavı bilgileri, kimlikte yazan her şey ve direkt kimlik fotoğrafı, a dan z ye tüm sağlık bilgileriniz vs görülebiliyor ne gelirse aklınıza.

Bunları ülkedeki hiç kimsenin bilgilerinin güvende olmadığını bilin diye söyledim. Devlet peşini bırakalı çook oldu bu işlerin .

Böyle şeyleri her yerde konuşmanı tavsiye etmem, geçen 11 yaşında bir çocuk Discord'da daha 2015 de yoksun lan diyip Allahıma sövüyordu o aklıma geldi xd.

Mernis 2022 diyen videoyu sanal makine üzerinden denedim ve 2014'deki bilgiler vardı içinde. 2 yaşındaki kardeşini nasıl buldun programda?

Şu an bahsettiğin forumu buldum ama silinmiş sanırım.

Arkadaşlar indirdiğim videoda videonun yönlerdirdiği forumda silinmiş video yükleneli daha 1 hafta falan olmuştu çok garip programı kaldırıyim mi yoksa kaldır mıyim mi?

Arkadaşlar indirdiğim videoda videonun yönlerdirdiği forumda silinmiş video yükleneli daha 1 hafta falan olmuştu çok garip programı kaldırıyim mi yoksa kaldır mıyim mi?

Kaldır. Bu tarz programlar tamamiyle suç

Ben format attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…