MERNİS verilerini malum çaldılar her yıl sızıntı çıkıyor. Bunun için ne yapılabilir durdurulabilir mi bu sızıntı?
Cevaplarınızı bekliyorum.
Devlet artık herhangi bir önlem almadığı sürece durdurulamaz ama artık iş işten çoktan geçti milyonlarca insanın her türlü bilgisi herkesin elinde.
Durdurulabilir tabii ki de bu yıllardan sonra sızdırılması ama eskiden sızdığı için yapacakları hiçbir şey yok bir kere internete düştü ve artık geri dönüşü yok yapacakları en mantıklı şey T.C. değiştirmek herkesin ama gerek var mı tabii ki de yok bence.
MERNİS verilerini malum çaldılar her yıl sızıntı çıkıyor. Bunun için ne yapılabilir durdurulabilir mi bu sızıntı?
Cevaplarınızı bekliyorum.
öyle birşey şuanda imkansız hocam.Durdurulabilir tabikide bu yıllardan sonra sızdırılması ama eskiden sızdığı için yapacakları hiç bir şey yok bir kere internete düştü ve artık geri dönüşü yok yapacakları en mantıklı şey tc değiştirmek herkesin ama gerek var mı tabikide yok bence.
Denilecek çok şey var.. ama boşverin bu yasananlari hak eden ve soylenildigi vakitde laf kondurmayan bir kesim var.
Çok zor ya.
bilişim suçlarının cezası artarsa birde cezaevinde vursalarHer gün 0850'li numaralar tarafından aranıyorum bu saatten sonra hiçbir şey düzelmez.
Cezaevlerinde Mahkumlar iyi besleniyor. panelcilere tatil gibi geliröyle birşey şuanda imkansız hocam.
bilişim suçlarının cezası artarsa birde cezaevinde vursalar
kimse cesaret edemez
Öyle bir şey şu anda imkansız hocam.
Bilişim suçlarının cezası artarsa bir de cezaevinde vursalar
Kimse cesaret edemez
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.