MERNİS ve e-Nabız'daki verilerimiz sızdırılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
4 yıllık ama görünmüyor dedi umarım dediğin gibidir.

Telefon numaralarının verisi reçetem adlı ilaç reçetesi yazmak için kullanılan bir panelden sızdırıldı diye biliyorum paneldeki bir özellik aracılığıyla T.C. Kimlik numarası üzerinden telefon numarası bilgisini getirebiliyordunuz. Özetlemek gerekirse T.C. kimlikleri tek tek denetip sonuçları veritabanına kaydettiler eğer o denetilenler arasında varsan çıkarsın yoksan çıkmazsın.

@aç kapıyı, dediğim gibi detayını bilmiyorum hocam. Kolay mı zor mu bilemem.
Önlem alınsa yinede önüne geçilmez mi bunun
Numaram yokmuş. Hocam acaba devlet bir onlem aldı mı bilginiz var mı

Ulaşan ulaşıyor hocam. Detayını bilmiyorum, ama ulaşılabildiğini kesin olarak biliyorum.

Güncel verilere ulaşılmıyor dediğim gibi yıllardır en büyük ortak sorunlarından biri bu zaten art niyetli varlıkların.

YAni ulaşmak isterse kolaylıkla bulunur mu
Bulmak zor değil reis ama uzak dur hiç girme bu işlere sonradan başın derde filan girer.Dediğim gibi böyle yapanların çoğu sadece tehdit edip kapatıyor şikayet edin geçin çok takmayın.

Önlem alınsa yine de önüne geçilmez mi bunun.

Numaram yokmuş. Hocam acaba devlet bir onlem aldı mı bilginiz var mı?

Reçetem hakkında bilgim yok önlem alındı mı alınmadı mı en son e-Devlet'le giriliyordu e-Devlet'e de önlemler getirildi veriyi çeken çekti ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…