Hangi yerden, kendime bakabiliyor muyum hocam? Endise ettim bak şimdi.@957435, sizi tehdit eden eleman dandik panel kullanıyormuş demek ki. Şu anda hâlâ en güncel adres, telefon bilgilerine vs. ulaşılabiliyor.
Ulaşan ulaşıyor hocam. Detayını bilmiyorum, ama ulaşılabildiğini kesin olarak biliyorum.Adres olabilir ancak en güncel telefon bilgilerine ulaşılamıyor.
Adres olabilir ancak en güncel telefon bilgilerine ulaşılamıyor.
Ulaşan ulaşıyor hocam. Detayını bilmiyorum, ama ulaşılabildiğini kesin olarak biliyorum.
4 yıllık ama görünmüyor dedi umarım dediğin gibidir.
Önlem alınsa yinede önüne geçilmez mi bunun@957435, dediğim gibi detayını bilmiyorum hocam. Kolay mı zor mu bilemem.
Numaram yokmuş. Hocam acaba devlet bir onlem aldı mı bilginiz var mıTelefon numaralarının verisi reçetem adlı ilaç reçetesi yazmak için kullanılan bir panelden sızdırıldı diye biliyorum paneldeki bir özellik aracılığıyla T.C. Kimlik numarası üzerinden telefon numarası bilgisini getirebiliyordunuz. Özetlemek gerekirse T.C. kimlikleri tek tek denetip sonuçları veritabanına kaydettiler eğer o denetilenler arasında varsan çıkarsın yoksan çıkmazsın.
Ulaşan ulaşıyor hocam. Detayını bilmiyorum, ama ulaşılabildiğini kesin olarak biliyorum.
Bulmak zor değil reis ama uzak dur hiç girme bu işlere sonradan başın derde filan girer.Dediğim gibi böyle yapanların çoğu sadece tehdit edip kapatıyor şikayet edin geçin çok takmayın.YAni ulaşmak isterse kolaylıkla bulunur mu
Önlem alınsa yine de önüne geçilmez mi bunun.
Numaram yokmuş. Hocam acaba devlet bir onlem aldı mı bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.