Mersin City Hospital

radyo mevlana

Decapat
Katılım
1 Temmuz 2018
Mesajlar
6
Gazi Mustafa Kemal Blv Mezitli/Mersin'de bulunan bir hastanedir. Hastaneye her gidişimde hastaneyle ilgili çok çok güzel düşünceler kafamda yer etmeye başlıyor. Birçok kişiden duyarak bu hastaneye gittim. Arabayı park etmeye çalışırken güler yüzlü otopark personelleri bizleri karşıladı sağ olsunlar yardımcı oldular. Hastane içerisine girerken ilk olarak danışmada çalışan güler yüzlü insanlarla karşılaştık. İlgi, alaka, hizmet olağanüstü bir şekilde çok güzel. Birçok hastaneye gitmemize rağmen bu hastane bizlere bu hastane samimi geldi. Hastalara yaklaşımları, hasta refakatçilerine karşı yaklaşımları gerçekten de çok güzel. Eğer Mersin'de olanlarımız varsa aramızda bu hastaneyi bir ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum. Eğer imkanı olan varsa da Mersin'e gelip hastaneyi ziyaret etmelerini söylüyorum. Herkes bu hastaneyi bence görmeli, tanımalı, bilmeli.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel hoş yazmışınız ama bu ingilizce merakı nedir ? Türkçe yazmak varken neden ingilizce ?
Hastane hakkında fotoğraf koyarsanız daha güzel olur.
 
Hastane şehir merkezinde İngilizce merakından ziyade hastanenin ismi öyle :) Mersin Mezitli tarafını bilenler hak vereceklerdir en işlek yol kenarında city hospital
Ekran%20Alıntısı.PNG


3.PNG


4.PNG


6.PNG


7.PNG


8.PNG

10.PNG

13.PNG

14.PNG

16.PNG

215.PNG
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı