Mersin'de 1 hafta neler yapılabilir?

darendeliveli

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba ben veli başlıkta da gördüğünüz gibi 1 haftalık bir Mersin gezisi planlıyorum toplam 4 kişi gideceğiz, Malatya'dan çıkacağız ortalama 3-4 bin bütçemiz var kalacak yerimizde var neler yapılabilir deniz haricinde güzel bildiğiniz gezmelik görmelik yerler var mı? Kardeşim ve kuzenlerimle gideceğim.
Edit: Tantuni mutlaka yiyeceğiz ama asıl nerede yenilir. :D.

Dostlar merhaba ben veli başlıkta da gördüğünüz gibi 1 haftalık bir Mersin gezisi planlıyorum toplam 4 kişi gideceğiz, Malatya'dan çıkacağız ortalama 3-4 bin bütçemiz var kalacak yerimizde var neler yapılabilir deniz haricinde güzel bildiğiniz gezmelik görmelik yerler var mı? Kardeşim ve kuzenlerimle gideceğim.
Edit: Tantuni mutlaka yiyeceğiz ama asıl nerede yenilir. :D.

Cennet cehennem obrukları, ashab-ı kehf yedi uyuyanlar mağarası, astım mağaraları, adam kayalar, yumuklu tepe höyüğü, tarsus şelalesi, tarsus ulu cami, kanlıdivane, aynalı göl mağarası, kız kalesi.

Mersinli birisi olarak :) şimdiden hoş geldiniz :D.
Arkadaşın yorumuna ek olarak,sahile inebilirsiniz sahil boyu gezmenin tadı başka Mersin'de.
Sahilin hemen yukarısında Hz. Muğdat Camii var ona da bakabilirsiniz.
Forum alışveriş merkezine uğraya bilirsiniz,Tantuni içinde Göksel,Memoş tantuni gibi şöhreti yakalamış yerlere bakabilirsiniz.Fiyatları biraz kaçık olabilir.Ara sokaklarda aynı tat ve özene sahip tantuniler yiyebilirsiniz.
Yumuk tepeye pek fazla gelmenizi önermem,çevresi kirli ve semt olarak kötü bir alan şuanda vakit kaybı olarak değerlendirebiliriz.
Ve Mut,Erdemli,Silifke'de gezebilecek bir çok yer var.
Kanlıdivane antik kenti var Erdemli'de görmeye kesinlikle değer.
Adam kayalar,Silifke,Burçlar var Silifke'de ek olarak,Astım mağarası Silifke,Ve son olarak Alahan Manastırına gitmenizi tavsiye ederim Mut'ta.
İyi gezmeler dilerim.
Aklıma yeni geldi sokak köşelerinde Bici bici görür iseniz'de muhakkak tadın derim,Keza kerebiç alabilirsiniz cezerye ile.

Cennet cehennem obrukları, ashab-ı kehf yedi uyuyanlar mağarası, astım mağaraları, adam kayalar, yumuklu tepe höyüğü, tarsus şelalesi, tarsus ulu cami, kanlıdivane, aynalı göl mağarası, kız kalesi.

Çok teşekkür ederim hocam. :)
Mersin'li birisi olarak :) şimdiden hoş geldiniz :D.
Arkadaşın yorumuna ek olarak, sahile inebilirsiniz sahil boyu gezmenin tadı başka Mersin'de.
Sahilin hemen yukarısında Hz. Muğdat camii var ona da bakabilirsiniz.
Forum alışveriş merkezine uğrayabilirsiniz, tantuni içinde Göksel, memoş tantuni gibi şöhreti yakalamış yerlere bakabilirsiniz. Fiyatları biraz kaçık olabilir. Ara sokaklarda aynı tat ve özene sahip tantuniler yiyebilirsiniz.
Yumuk tepeye pek fazla gelmenizi önermem, çevresi kirli ve semt olarak kötü bir alan şu anda vakit kaybı olarak değerlendirebiliriz.
Ve mut, erdemli, Silifke'de gezebilecek birçok yer var.
Kanlıdivane antik kenti var Erdemli'de görmeye kesinlikle değer.
Adam kayalar, silifke, burçlar var Silifke'de ek olarak, astım mağarası silifke, ve son olarak alahan manastırına gitmenizi tavsiye ederim Mut'ta.
İyi gezmeler dilerim.
Aklıma yeni geldi sokak köşelerinde bici bici görür Iseniz'de muhakkak tadın derim, keza kerebiç alabilirsiniz cezerye ile.

Eyvallah hocam, çok teşekkür ederim not ettim özellikle muğdat camii çok merak ediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı