Mert Hoca VDD+ Bilgi Sarmal YKS için yeterli midir ?

Particle Cannon

Hectopat
İlk 12 konuya temel attım Mert Hocanın 70 Günlük kampını Ocak ayına kadar bitirmeyi planlıyorum. VDD ve Mert Hocanın Soru bankası elimde var.
2. kaynak olarak da Bilgi Sarmal Soru bankası satın aldım bu ikisi yeterli midir ?

Aslında Elimde 3D soru bankası var lakin bu 2 kaynağın üzerine aynı gün FKB den de 2 şer kaynak bitireceğim için vakit olmayacaktır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
TYT Matematik için Bilgi Sarmal soru bankası yeterli fakat branş denemeleriyle pekiştirmeniz lazım. İlk 12 konuyu bitirmişsiniz geometriden de üçgeni halletikten sonra TYT Matematiğin ilacı denemelerine başlayabilirsiniz.

3D soru bankası içinse yaptığınız denemelerdeki yanlış soruların konularını tekrar etmek için ilgili konudaki mavi ve kırmızı soruları çözmeniz çok mantıklı olacaktır. Yani sıfırdan alıp çözeyim zamanı maalesef geçti.

FKB içinse 2 kitap çözeceğinizi belirtmişsiniz, eğer TYT içinse 1 kaynak yeterli AYT içinse ideal.

TYT Matematik için Bilgi Sarmal soru bankası yeterli fakat branş denemeleriyle pekiştirmeniz lazım. İlk 12 konuyu bitirmişsiniz geometriden de üçgeni halletikten sonra TYT Matematiğin ilacı denemelerine başlayabilirsiniz.

3D soru bankası içinse yaptığınız denemelerdeki yanlış soruların konularını tekrar etmek için ilgili konudaki mavi ve kırmızı soruları çözmeniz çok mantıklı olacaktır. Yani sıfırdan alıp çözeyim zamanı maalesef geçti.

FKB içinse 2 kitap çözeceğinizi belirtmişsiniz, eğer TYT içinse 1 kaynak yeterli AYT içinse ideal.
Hocam hedefinize bağlı ama vakit olmaz demeyin, 3D'yi de çözün. İşinize yarayacaktır.

Mesajlarınız için teşekkür ederim Rehber Matematik 0 dan kampıyla 12 konuya temel attım lakin gerisi yoktur açıkçası hangi dersten nasıl ilerlemem gerektiğini dahi bilmiyorum.

Matematik: Mert Hoca 70 Günde kamp kitabı ve soru bankası ayrıca Bilgi Sarmal Soru Bankası ve 3D
Geometri: Kenan Karanın TYT/AYT Kamp Kitabı ve soru bankası. 2. kaynak 345.
Fizik: Vip Fiziğin Kamp kitabı ve soru bankası.
Kimya: Görkem Şahin kamp kitabı ve soru bankası 2. kaynak olarak da Orbital.
Biyoloji: Betül Biyoloji kamp kitabı ve soru bankası 2. kaynak olarak da Biyotik.
Paragraf: Paragrafik,0 Risk, Kronometre kitapları elimde var.

İstediğim bölümün son 4 seneki sıralaması bu şekilde.

2.png

Mesajlarınız için teşekkür ederim Rehber Matematik 0 dan kampıyla 12 konuya temel attım lakin gerisi yoktur açıkçası hangi dersten nasıl ilerlemem gerektiğini dahi bilmiyorum.

Matematik: Mert Hoca 70 Günde kamp kitabı ve soru bankası ayrıca Bilgi Sarmal Soru Bankası ve 3D
Geometri: Kenan Karanın TYT/AYT Kamp Kitabı ve soru bankası. 2. kaynak 345.
Fizik: Vip Fiziğin Kamp kitabı ve soru bankası.
Kimya: Görkem Şahin kamp kitabı ve soru bankası 2. kaynak olarak da Orbital.
Biyoloji: Betül Biyoloji kamp kitabı ve soru bankası 2. kaynak olarak da Biyotik.
Paragraf: Paragrafik,0 Risk, Kronometre kitapları elimde var.

İstediğim bölümün son 4 seneki sıralaması bu şekilde.

Eki Görüntüle 2591363
Oğuz Usta youtube hesabında ders ders nasıl çalışman gerektiğini çok güzel bir şekilde anlatmış. Artı olarak Gri Koçtan netine göre X ayında neler yapman gerektiğini söylüyor, onu da takip edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı