Ben yazın rehber matematiğin TYT kampını izledim. Günü gününe takip ettim onun çözdüğü soruları önce kendim denedim. Ocak ayına kadar 15 netin üzerine çıkamadım ve AYT kampında onu takip edip tonguç'un fonksiyonuyla üçgen kitabını aldım. Fonksiyonları 1 ayda anlattı ve kitabın soruları da çözümü de o kadar kötüydü ki ben AYT de onun yüzünden geç kaldım (adam Haziran'da AYT bitiriyor). Geometriyi berbat anlatıyor onun yüzünden geometriye küstüm gittim üçgen kitabını sattım. (hiç geometri kitabı cozmedim Max 30 sayfa cozmusumdur. Sonrasında kenan kara ile tanıştım onun geometri konu anlatımını izledim sorulari önce kendim çözdüm ve sınavda 20 soruyu da doğru yaptım). Yani rehber matematikten uzak durun. Zaten günde 5 video atışından belli yani size ne kadar ilgi gösterebilir? Tamamen izlenme amaçlı videolar, yok 9. sınıf yok 10. sınıf banane arkadaş. Aç izle mert hoca, eyüp B, bilge matematik. Benim hocam ilyas hoca, rehber mat, gri koç, Tonguç vs dinleyen patlar demedi demeyin. Tyt mat 40 ayt 38 geldi arkadaşlar Mert hocaya güvenin kitabını alın çözün, boş yaparsa atlayın direkt hiçbir hocaya acımayın.