Mert Hoca'nın soru bankası bilineni bile unutturuyor

Oğuzhan40

Hectopat
Katılım
2 Nisan 2021
Mesajlar
299
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba 2 haftadır Mert hocanın kampını izliyorum ve fayda sağladığından hiç şüphem yok. Temelimi bir noktaya getirebildim sayesinde ancak iş ödeve yani kendisinin soru bankasına geldiğinde bambaşka şeyler oluyor. Soru bankası gerçekten berbat. Evet bazı soruları çözüyorum ancak anlamadığım soruları izleyeyim diyorum anlatan şahıs 2 iyi anlatıyor gerisi yok. Yani daha da işi karman çorman hale getiriyor bildiğim şeyleri dahi unutuyorum. 2 sayfa soru bankasından çözeyim dediğimde 1 saat oluyor soru çözemiyorum artık.
Yani yapacağım şey Mert hocanın kampından ilerleyip Eyüp B ile 3D soru bankasından soru çözmek çünkü Eyüp B soruyu çok güzel anlatıyor ve akılda kalıcı oluyor. Sizce nasıl olur? Soru kavrama tekniklerimi geliştireceğini düşünüyorum.
 
Konuyu anlayıp soru çözemiyorum benim tek sorunum bu yeni nesil sorularda çok tökezliyorum bunu düzeltmem lazım ama nasıl yapacağım.
En üst seviye (3D) soru bankasından değil de daha çok 345 gibi kitapları çözmelisin önce.(Ayt matematikte bilgi sarmalının soru bankasını alma bence şahsi önerim)
 
Kolay, orta, zor test kitabı alacaksın kolaydan başlayarak zora doğru gideceksin. Bu kadar basit.

Mert hoca ile bölünebilme ye kadar geldim ve önceki konulardan yeni nesil zor çözüyorum hangi kitabı almalıyım? Öncelikli hedefim temel kavramları halletmek ve kendim soru çözebilmek bunu yapamıyorum temel kavramlardan 10 soru çıksa 6,7 tane yaparım gerisi gelmez.

En üst seviye (3D) soru bankasından değil de daha çok 345 gibi kitapları çözmelisin önce.(AYT matematikte Bilgi Sarmalı'nın soru bankasını alma bence şahsi önerim)

Elimde bir sürü kitap var 2 tane acil matematik 345 aktif matematik acil ve Aktif'i ilk zamanlarda yarısını kendim değil de video çözümünü izleyerek yaptım bu da bana hiçbir şey katmadı büyük hata yaptım.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı