Mert hocanın soru bankası neden çok zor?

Melody0644

Decapat
Daha fazla  
Mert hoca TYT soru bankası çok zor. EA'da 77k yapmış abim Mert Hocanın AYT soru bankasına çalışmıştı ama bu kitap çok zor sınavda böyle sormazlar diyor. Bana da çok zor geliyor asla çözemiyorum.

YouTube'da içerik üreten hocaların bazılarının soru bankaları zor olabiliyor, sınavda böyle çıkmaz düşüncesi yanlış o soruların da çözülmesi gereken zaman var ama şu an değil. Seviyenize uygun bir kaynak almanızı öneririm.

Seviyeme uygun kaynağım var matematiğin ilacı ama abim bile buna çok zor diyor KPSS'ye girecek kuzenim de gelmisti 3 kişi çözemedik.

Seviyeme uygun kaynağım var matematiğin ilacı ama abim bile buna çok zor diyor KPSS'ye girecek kuzenim de gelmisti 3 kişi çözemedik.

Hocam ÖSYM özellikle 2021'den beridir çok değiştirdi soru tipini, böyle çıkmaz şunu soramazlar dediğimiz her şey çıktı. Çok zor olması da sormayacakları anlamına gelmiyor maalesef. Elinizdeki size uygun kaynakla ilerleyin şimdi o kitabı da sonlara doğru çözersiniz merak etmeyin.

Sen bir de barışı çöz.

Barıştan da zor diyen vardı.

Hocam ÖSYM özellikle 2021'den beridir çok değiştirdi soru tipini, böyle çıkmaz şunu soramazlar dediğimiz her şey çıktı. Çok zor olması da sormayacakları anlamına gelmiyor maalesef. Elinizdeki size uygun kaynakla ilerleyin şimdi o kitabı da sonlara doğru çözersiniz merak etmeyin.

Hocam amacım derece yapmak değil zaten ilk 100k yapayım kâfi.

Barıştan zor matematik kitabı yok bu evrende.

Başka forumda öyle diyorlardı. Hiç barış çözmedim ben.

Hedefiniz doğrultusunda kaynaklar çözebilirsiniz o zaman hocam şimdilik, 100k hedefiniz olsa bile bence sonlara doğru zaman varsa sağlam kaynaklardan da tur atılmalı.

Matematiğin ilacını bitirsem tahmini kaç net yaparım komsumuz dershanede çalışıyor TYT denemesi istemiştim kendisinden matematik için 40 sorudan 1 tanesini yapabilmistim bitirmedim ama daha TYT matematiği. Deneme de aydin yayinlariydi.

Matematiğin ilacını bitirsem tahmini kaç net yaparım komsumuz dershanede çalışıyor TYT denemesi istemiştim kendisinden matematik için 40 sorudan 1 tanesini yapabilmistim bitirmedim ama daha TYT matematiği. Deneme de aydin yayinlariydi.

Şimdiden deneme falan asla çözmeyin hocam (branş denemesi)

Genel denemelere isterseniz girebilirsiniz ama yerinizde olsam en azından matematiğin ilacını bitirene kadar elimi denemeye sürmezdim.

Bitirince 10-15 bandına çıkarsınız, sonra da 345 gibi bir kaynak çözersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı