Mesafe bileklikleri çalışma mantığı nasıl?

cosmoxdev

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu mesafe bilekliği diye bir şey var hani uzak şehirdeki iki insan takıyor biri tıklayınca ya titreşim veriyor ya da ses çıkarıyor. Bunu yapmak için hangi parçalar lazım veyahut mantığı nedir? Açıklayabilecek olan varsa çok memnun olurum.

Merhaba arkadaşlar. Bu mesafe bilekliği diye bir şey var hani uzak şehirdeki iki insan takıyor biri tıklayınca ya titreşim veriyor ya da ses çıkarıyor. Bunu yapmak için hangi parçalar lazım veyahut mantığı nedir? Açıklayabilecek olan varsa çok memnun olurum.
Anlattığınız sisteme IoT diyorlar. Üniversitede hocam ödev olarak vermişti.

Biraz daha teknik kısma girebilir miyiz? Hangi parçaları kullanabiliriz nasıl bir yazılım lazım vs. vs.

Hocam nasıl bir şey yapacağınıza bağlı. Benim projem giyilebilir teknoloji ile alakalıydı. Ben projede STM32, ESP32, AD8232 vb. parçalar kullanmıştım. STM32 aslında bir işlemci, bunu ESP32 ile web servera bağlamıştım. Kullandığım sensörler kişide nabzın düşmesi, kalp atışının yavaşlaması vb. durumunda WhatsApp'dan belirlediğim kişilere mesaj gönderiyordu.

Net çözüm bulabildinizmi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı