Mesafeli satış sözleşmesi güvenilir mi?

Herkese teşekkür ederim. Şimdi yazdım tekrardan ailemle görüştüm falan getsiz alma dediler dedim. Kimlik fotokopim dahil her şeyimle sözleşme hazırlattım diyor. Ne diyebilirim şimdi?
Hem işletme demesi hem de kimliğiyle sözleşme hazırlaması saçma geldi. İşletmeye ait sözleşme kişiye göre değil işletme adına yazılması lazım değil mi ? Bence uzak durun.

T.C. kimliğimi verdiğim için engellemek istemedim. Uğraştırdığım için helallik isteyip meseleyi kapattım. Değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.

T.C. Kimliğimi verdiğim için engellemek istemedim. Uğraştırdığım için helallik isteyip meseleyi kapattım. Değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.

Hocam kesin olarak anlaşmadan T.C. kimlik numaranızı neden veriyorsunuz, bir daha böyle bir hataya düşmeyin.

Bu arada aklınızda bulunsun fatura kesimi için TC vermek zorunda değilsiniz. 11 tane 1 yazılabilir yerine ve bu geçerlidir. Dikkat ederseniz HB, Amazon bu şekilde fatura kesiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…