Hala diretiyor yok kimlik fotokopimle nasıl dolandırayım diye.Engelleyin ve almayın. Böyle saçma bir şey ömrümde duymadım.
Hala diretiyor yok kimlik fotokopimle nasıl dolandırayım diye.Engelleyin ve almayın. Böyle saçma bir şey ömrümde duymadım.
SaçmaHala diretiyor yok kimlik fotokopimle nasıl dolandırayım diye.
engelleyip geçin hocam adam diretiyorsa sıkıntı büyüktürHala diretiyor yok kimlik fotokopimle nasıl dolandırayım diye.
Hem işletme demesi hem de kimliğiyle sözleşme hazırlaması saçma geldi. İşletmeye ait sözleşme kişiye göre değil işletme adına yazılması lazım değil mi ? Bence uzak durun.Herkese teşekkür ederim. Şimdi yazdım tekrardan ailemle görüştüm falan getsiz alma dediler dedim. Kimlik fotokopim dahil her şeyimle sözleşme hazırlattım diyor. Ne diyebilirim şimdi?
T.C. Kimliğimi verdiğim için engellemek istemedim. Uğraştırdığım için helallik isteyip meseleyi kapattım. Değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.
Hocam kesin olarak anlaşmadan T.C. Kimlik numaranızı neden veriyorsunuz, bir daha böyle bir hataya düşmeyin.
Haklısınız hocam. Elime para geçmişken fiyatı da uygun görünce heyecandan düşünemedim. İyi ki akıl edip bu konuyu açtım yoksa sonuç kötü olabilirdi.
Kurtardınız en azındaniyi geceler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.