levelth Zeptopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #31 LuffyBey dedi: Adam bayağı dolandırmaya çalışıyordu bence arkadaşı. Genişletmek için tıkla... Ama amacına kavuşmuş.
LuffyBey dedi: Adam bayağı dolandırmaya çalışıyordu bence arkadaşı. Genişletmek için tıkla... Ama amacına kavuşmuş.
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 15 Nisan 2022 #32 LuffyBey dedi: Adam bayağı dolandırmaya çalışıyordu bence arkadaşı. Genişletmek için tıkla... İlan kalkmış ya da engelledi. Dolandırıcı olma ihtimali şu durumda yüzde 99.
LuffyBey dedi: Adam bayağı dolandırmaya çalışıyordu bence arkadaşı. Genişletmek için tıkla... İlan kalkmış ya da engelledi. Dolandırıcı olma ihtimali şu durumda yüzde 99.
LuffyBey Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 15 Nisan 2022 #33 levelth dedi: Ama amacına kavuşmuş. Genişletmek için tıkla... herhangi bir para transferi olmamış ?
levelth Zeptopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #34 LuffyBey dedi: Herhangi bir para transferi olmamış? Genişletmek için tıkla... İş T.C.'de bitiyor
LuffyBey Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 15 Nisan 2022 #35 levelth dedi: İş T.C.'de bitiyor Genişletmek için tıkla... tc ile neler yapılabilir şu anda ? bana açıklar mısınız
levelth dedi: İş T.C.'de bitiyor Genişletmek için tıkla... tc ile neler yapılabilir şu anda ? bana açıklar mısınız
levelth Zeptopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #36 Üstüne kart oluşturup kredi çekebilir.
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 15 Nisan 2022 #37 levelth dedi: İş T.C.'de bitiyor Genişletmek için tıkla... Adıma ortaklık veya şirket açılmasını engelledim şu anda. Başka yapabileceği ne var acaba?
levelth dedi: İş T.C.'de bitiyor Genişletmek için tıkla... Adıma ortaklık veya şirket açılmasını engelledim şu anda. Başka yapabileceği ne var acaba?
levelth Zeptopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #38 hasuna dedi: Adıma ortaklık veya şirket açılmasını engelledim şu anda. Başka yapabileceği ne var acaba? Genişletmek için tıkla... Adamın hayal gücüne bağlı.
hasuna dedi: Adıma ortaklık veya şirket açılmasını engelledim şu anda. Başka yapabileceği ne var acaba? Genişletmek için tıkla... Adamın hayal gücüne bağlı.
LuffyBey Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 15 Nisan 2022 #39 levelth dedi: Üstüne kart oluşturup kredi çekebilir. Genişletmek için tıkla... hocam ne yaptınız siz ya bilginiz olmadığı çok belli, şu anda 10 yaşındaki çocuk bile mernis dediğimiz sistemin açığı yüzünden neredeyse bütün türkiyenin tc kimlik, adres vb. bilgilerine ulaşabiliyor. Öyle bir şey imkansız
levelth dedi: Üstüne kart oluşturup kredi çekebilir. Genişletmek için tıkla... hocam ne yaptınız siz ya bilginiz olmadığı çok belli, şu anda 10 yaşındaki çocuk bile mernis dediğimiz sistemin açığı yüzünden neredeyse bütün türkiyenin tc kimlik, adres vb. bilgilerine ulaşabiliyor. Öyle bir şey imkansız
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 15 Nisan 2022 #40 levelth dedi: Adamın hayal gücüne bağlı. Genişletmek için tıkla... Kimlik belgemi paylaşmadım. Sadece ismim ve kimlik numaram var.
levelth dedi: Adamın hayal gücüne bağlı. Genişletmek için tıkla... Kimlik belgemi paylaşmadım. Sadece ismim ve kimlik numaram var.