- Makaleler
- 18
Benimkiler daha index'lenmemiş, hepsi konu dışı görünüyor çünkü, toplasan diğerlerini 2023 etmiyor.Yalnız herkesin en çok mesajı konu dışında iken benimkiler neden laptop bölümünde?
Benimkiler daha index'lenmemiş, hepsi konu dışı görünüyor çünkü, toplasan diğerlerini 2023 etmiyor.Yalnız herkesin en çok mesajı konu dışında iken benimkiler neden laptop bölümünde?
XenForo'nun bir özelliği ancak burada şimdiye kadar kullanılmadı.Bu daha once yok muydu?
Bu daha once yok muydu?
Hatirliyorum sanki ya emin misiniz daha once olmadigina eminim ben neredeyse... Anlamadim.XenForo'nun bir özelliği ancak burada şimdiye kadar kullanılmadı.
Öncesinde vardı, sanırsam XenForo kaynaklı kalkmıştı. Güncelleme geldiğinde geleceği söylenmişti, gördüğünüz gibi tekrardan kullanımda.Hatirliyorum sanki ya emin misiniz daha once olmadigina eminim ben neredeyse... Anlamadim.
Vay arkadaş, en çok boş yapan benim sanırım.Sanırım herkesin en fazla mesaj yazdığı bölüm "Konu Dışı"
Eki Görüntüle 911888
Dahası da var ama sığmaz. Listede biraz sanki düzensizlik var bir bölümün alt başlıklarını ayrı listeliyor onlar birleştirilir ise bence daha iyi olur.
Ben aslında boş yapmayı biraz dalgasına yazmıştım. Konu Dışı bölümünde takılanlara vasıfsız gözüyle bakılıyor, ilginçtir. Onlara ufak göndermeler işteVay arkadaş, en çok boş yapan benim sanırım.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.